Stirile din ziua: 29 mai 2014

Grindeanu: Sefii liberali competenti nu vor fi schimbati

Grindeanu: Sefii liberali competenti nu vor fi schimbati

Surse din PSD Timiş susţin că, în cel mai scurt timp, alți şefi de deconcentrate arondaţi politic la PNL vor fi demişi. Se zvoneşte şi că mai mulţi liberali care au ajuns şefi în Timiş după ce USL a câştigat alegerile vor întoarce armele şi ar putea să schimbe formaţiunea politică pentru a-și păstra funcţia. Preşedintele PSD Timişoara, deputatul Sorin Grindeanu, susţine însă că nu toţi şefii liberali îşi vor pierde scaunul.

Timisoara e „Happy”, cu zebre si palmieri / VIDEO

Nebunia „Happy” a făcut ca Timișoara să aibă nu mai puțin de trei clipuri inspirate de piesa lui Pharell Williams. Acum a apărut și cel de-al patrulea, realizat de… Asociația Timișorenilor cu Diverse Abilități, în colaborare cu Asociația Timișorenilor Happy 2014! E cel mai lung dintre toate și nu e decât la început. Dacă vreți, puteți contribui și voi, pentru că scopul final este realizarea primei… „Happy Opera”.

Rasturnare spectaculoasa de situatie in cazul retragerii lui FC Chisoda din Liga a IV-a!

Alin Rus, preşedintele lui FC Chişoda, nu a ajuns la timp la sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Timiş, pentru a depune actele de retragere a echipei din Liga a IV-a. Întrunită înainte de sosirea lui Rus, Comisia de Disciplină a AJF Timiş, din care fac parte Sorin Sunea, Aurel Bobu, Traian Dejeu, Ionel Bungău şi Nicolae Tanasoglu, a luat mai multe hotărâri împotriva echipei din comuna Giroc.

Liderul TSD Timis un nou atac frontal la Nicolae Robu

Liderul TSD Timiş, consilierul local Alfred Simonis a comentat în stil caracteristic soarta noii alianţe PNL – PDL, ce se configurează şi la nivel local. Simonis se întreabă cât de penibil va fi ca în campania din 2016, primarul Nicolae Robu să defileze braţ la braţ cu duşmanul său de clasă, deputatul PDL, Alin Popoviciu.

Pat cu apa si bazin de recuperare, pentru copiii de la „Podul Lung” / FOTO

Centrul pentru Copii cu Dizabilităţi „Podul Lung” este gata să-și primească micii beneficiari. Formalitățile vor mai dura câteva zile, dar, în scurt timp, cei 60 de copiii cu probleme vor putea face recuperarea în săli moderne, dotate ca la carte. Pe lângă o piscină de interior, cei mici vor avea la dispoziție, în camera de relaxare, și… un pat cu apă.

PNL şi PDL incep calculele, Popoviciu se pregateste sa defileze alaturi de Robu

Adversari de moarte până în urmă cu câteva zile, PNL şi PDL strâng rândurile şi se gândesc deja cum vor strica vechile majorităţi USL din consiliile locale din toată ţara. Deputatul PDL Alin Popoviciu susţine că pisica ar trebui ruptă prima oară în Timiş, în timp ce senatorul liberal Petru Ehegartner crede că va fi o adevărată nebunie în încercarea de reconfigurare a unor noi majorităţi.

Politehnica Timisoara si CS Ghiroda, acuze reciproce legate de premierea adversarilor

Politehnica Timişoara şi CS Ghiroda, cele două echipe care se bat pentru câştigarea seriei Ligii a IV-a Timiş, se acuză reciproc că îşi plătesc adversarii direcţi pentru a „muri” pe teren. Fiecare tabără susţine că are date concrete despre astfel de operaţiuni, dar, până acum, acuzele nu au fost însoţite şi de dovezi, fie că vorbim despre Politehnica Timişoara sau despre CS Ghiroda.

Elena Udrea

Prabusirea Elenei Udrea, sfarsitul „tatismului” din politica romaneasca

În fine, au realizat și liderii PMP că mărul stricat din coșul lor cu fructe este Elena Udrea. Un partid care se dorește curat, format din oameni noi, unii intelectuali remarcabili, nu se poate construi în jurul unui personaj absolut toxic, așa cum este Elena Udrea. Pe ea nu o descalifică atât rezultatul slab (unii spun bun, dar n-a fost așa) de la alegerile europarlamentare, ci modul în care nu și-a asumat nicio răspundere.

Pentru ca Piata Unirii e in santier, arta iese in… Parcul Botanic!

AccesART, festivalul care, în ultimii șase ani a scos arta în stradă, în Piața Unirii, se adaptează vremurilor. Pentru că zona Cetate este în șantier, artiștii se mută în parc. Cea de-a șaptea ediţie a AccesART se va desfăşura în perioada 6 – 8 iunie, în Parcul Botanic, și are tema „Prezent continuu”.

Fostul „activist ceausist” Ion Marin Almajan, o „dezonoare” pe lista cetatenilor de onoare ai Timisoarei

Ultimul cetățean de onoare al Timișoarei, scriitorul Ion Marin Almăjan, i-a revoltat pe membrii Societăţii Timişoara. Aceștia susțin că acordarea acestui titlu este „o dezonoare a martirilor și idealurilor revoluției timișorene” și consideră că Almăjan este „un activist de primă însemnătate al culturii ceauşiste”. Scriitorul a primit diploma de cetățean de onoare la ultimul plen al CL, la mijlocul lunii mai.

Robu recunoaste: Traficul la Michelangelo n-avea cum sa se deschida saptamana trecuta

Din Singapore, primarul Nicolae Robu recunoaște indirect că anunțurile legate de posibila deschidere a traficului în zona Michelangelo, făcute săptămâna trecută, nu prea aveau legătură cu realitatea. Edilul a postat pe Facebook un mesaj în care explică de ce podul este încă în lucru și va mai rămâne așa o vreme. Robu îl face și politruc pe deputatul Sorin Grindeanu.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat joi întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Târnava (p), Telegrafului (p), M. Kogalniceanu (p), orele 9 – 16; Jimbolia (p), orele 9 – 16; Cărpiniș (SC Ceramica, blocuri SC Ceramica), orele 9 – 19; Lugoj – str. 20 Decembrie 1989 (p), mag. Profi, spl. Coposu Bl. 2, 9, 15-20; Cetatea

Un nou scandal la Spitalul Athena: medici acuzati de trafic de ovule! / FOTO

Mascații au luat cu asalt din nou, joi dimineață, Spitalul Athena. Directorul clinicii, medicul grec Konstantinos Giatras, este acuzat de trafic de ovule. El a fost adus de acasă de anchetatori, care au început și percheziționarea spitalului. Din primele informații, în rețeaua de trafic de organe sunt implicați medici și asistente de la spitalul private, dar trei „donatoare” și 12 mame-surogat.

Top