Stirile din ziua: 17 mai 2014

Circ pe strada Miorita, trei politisti au ajuns la spital

Circ pe strada Miorita, trei politisti au ajuns la spital

Au făcut o petrecere pentru a sărbători ziua de naștere a unei fetițe de trei ani, dar au terminat-o la poliție și spital! S-a întâmplat sâmbătă seară, în Complexul Studențesc, unde a avut loc un scandal monstru între polițiști și niște tineri care se distrau un pic cam zgomotos. Cinci persoane au ajuns la spital, pentru îngrijiri medicale.

uvt

La 70 de ani, Universitatea de Vest „petrece” aproape o saptamana

Universitatea de Vest aniversează, timp de aproape o săptămână, cei 70 de ani de la înființare. La manifestările academice este așteptat și premierul Victor Ponta, deși numele acestuia nu apare pe programul oficial. Sărbătoarea UVT începe duminică, cu o plimbare pe bicicletă, și se încheie sâmbătă, 24 mai, în Parcul Rozelor.

Mihok, ales aproape in unanimitate presedinte la PNTCD Timisoara

Candidatul PNŢCD Timişoara la alegerile parţiale de pe Colegiul III Deputaţi, Ciprian Mihok, a câştigat fără probleme prima bătălie electorală. Mihok a fost votat de 152 de membri ţărănişti din cei 154 câţi şi-au exprimat votul sâmbătă, la alegerile din filială. El a fost singurul candidat pentru funcţia de preşedinte la PNŢCD Timişoara.

Fosta Paltim se darama, dar are un club unde „promiscuitatea e de domeniul evidentei” / FOTO

Se mai caută un patron de fostă fabrică lăsată în paragină. De această dată, este vorba despre cel al fabricii de pălării, ale cărei clădiri din centrul orașului au fost remarcate de viceprimarul Traian Stoia ca fiind lăsate de izbeliște. După ce va fi identificat, deținătorul imobilului va fi somat să intervină.

O soferita care n-a acordat prioritate a trimis la spital doua persoane

O femeie și fiica ei de patru ani au ajuns la spital sâmbătă după-amiază, în urma unui accident de circulație. Cele două se aflau într-un autoturism O femeie și fiica ei de patru ani au ajuns la spital sâmbătă după-amiază, în urma unui accident de circulație. Cele două se aflau într-un autoturism lovit în plin de o șoferiță care nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers în plin de o șoferiță care nu a acordat prioritate.

„Ca-n codru” e frate cu romanu’!

Când judecătorul Mustață a fost arestat și învinuit pentru acte de corupție în legătură cu dosarul Voiculescu m-am gândit că Iepurașul vine și la vârste mai înaintate. Ce cadou frumos post-Paște ar fi fost ca dintr-un dosar în altul, mergând pe firul probelor, dar și motivând magistrații spre o decizie curajoasă și corectă, „Felix” să ajungă acolo unde cred eu că-i este locul: în boxa acuzaților și mai apoi la răcoare.

Reteta veche din Banat: Galuste de cartofi / FOTO+VIDEO

Campania de educație culinară „Descoperă Tradițiile Culinare Românești” este la a doua ediție și se desfășoară în perioada ianuarie – decembrie 2014. În acest interval vor fi promovate 40 de rețete oferite de 40 de pensiuni din cele nouă zone istorice ale României. Rețeta de găluște de cartofi provine din comuna Brebu Nou.

Top