Stirile din ziua: 2 mai 2014

Coifan, suntat de doua ori in PNL Timis, din „interese superioare de partid”

Coifan, suntat de doua ori in PNL Timis, din „interese superioare de partid”

Candidatul PNL Timiş, pe Colegiul III Deputaţi, Viorel Coifan. recunoaşte că a fost „lucrat” de două ori. El a ratat de două ori şansa să revină în Parlamentul României. O dată a fost repartizat pe un colegiu fără şanse, iar ultima oară a pierdut competiţia internă din partid, deşi câştigase în sondajul realizat printre timişoreni.

Ludovic Orban

Orban: „Pisicul” Ponta: un tigru insetat de sange, mai rau decat Nastase si Basescu

Deputatul PNL Ludovic Orban, fost ministrul al Transporturilor, opozant de la bun început al USL, a explicat, vineri, la Timișoara, de ce premierul Victor Ponta a ajuns să pună în pericol democrația din România. Liberalul susține că modelele lui Ponta vin din Rusia și chiar din China, așa că pe români îi așteaptă vremuri grele, dacă nu vor reacționa.

Ce „bunatati” ne mai pregateste PPDD?

Doamna Anișoara Alungulesei din colegiul electoral III Timișoara ne-a scris la redacție, dornică să aflăm pentru domnia sa cât mai multe despre activitatea formațiunii dumisale de suflet: Partidul Poporului Dan Diaconescu (PPDD). Alegătoarea voia cu nerăbdare să știe dacă partidul „domnului Dan” va avea candidat pentru locul lăsat liber de Maria Grapini și dacă programul politic al partidului a mai suferit modificări de la ultimele examene electorale și până astăzi.

Rataciti prin padure, gasiti dupa doua ore de cei de la ISU

Doi tineri arădeni au stras sperietura vieții lor, după ce s-au rătăcit, noaptea trecută, în drum spre Șiștarovăț. Ei au luat-o pe un drum forestier, de unde au fost scoși, în prima fază, de localnic cu tractor și și-au continuat călătoria. S-au împotmolit însă din nou și, de această dată, n-au mai putut să anunțe unde sunt.

Top