Stirile din ziua: 1 mai 2014

In campanie, Grindeanu se asteapta sa dea peste Robu si cand deschide… robinetul!

In campanie, Grindeanu se asteapta sa dea peste Robu si cand deschide… robinetul!

Liderul PSD Timişoara, deputatul Sorin Grindeanu, este convins că pe 25 mai social-democraţii vor mai avea un parlamentar, în persoana proaspăt numitului director al Spitalului Judeţean, Florică Bîrsăşteanu. Acesta candidează la alegerile de pe Colegiul III Deputaţi Timişoara.

In plina campanie electorala, BOR-ul baga PSD pe gat la tot „boborul”

Chiar în primele zile de campanie electorală, șeful Bisericii Ortodoxe Române, prea veselul patriarh Daniel, a primit o delegație formată din Victor Ponta, Liviu Dragnea, Daniel Constantin și Gabriel Oprea „Izmană”, liderii alianței electorale PSD-PC-UNPR. Și asta la puțin timp după ce, în prima zi de campanie, premierul Ponta a fost primit la Mănăstirea Nucet de mai mulți înalți prelați pe post de agenți electorali

PDL Timis a decis sa piarda alegerile pe mana unui fost birtas, transformat in „frate” pocait

Foarte multă lume din PDL Timiș a rămas cu gura căscată în momentul în care liderii organizației au stabilit numele celui care va candida pe Colegiul III Deputați: Balint Petrescu. Și asta, fiindcă aproape nimeni din filială nu auzise de acesta până în acel moment.

Pe urmele lui Wilhelm Tell: concurs de tir cu arcuri traditionale, la Timisoara

În vremurile armelor ultrasofisticate, arcașii n-au dispărut! Ei se întâlnesc, peste câteva zile, la Timișoara, unde va avea loc prima etapă a Historical Grand Prix 2014. Este primul concurs de tir cu arcul tradițional organizat in Europa Centrală și de Est care întrunește toate probele de la campionatul mondial de arc traditional din Coreea.

Votati Help25 in „Tara lui Andrei”! Dati o sansa luptei contra cancerului de san! / VIDEO

Help25 vrea să câștige o finanțare de peste 11.000 de euro și, pentru asta, are nevoie de ajutorul nostru. Campania care are ca scop inițierea și susținerea unui program de preventie si educație a femeilor din Regiunea de Vest cu privire la riscurile cancerului la sân a intrat în competiția de proiecte „Țara lui Andrei”.

Juganaru: Nu mi-am dorit sa fiu director la Judetean ca sa ma lansez in politica

Fostul manager al Spitalului Judeţean, liberalul Iulius Jugănaru, este primul director de deconcentrate schimbat în Timiş cu un social-democrat. Jugănaru l-a înlocuit în iulie 2013 pe un alt liberal, Ciprian Bogdan și susține acum că a așteptat din prima zi momentul în care va fi înlăturat, dar nu acceptă să se spună despre el că era nepregătit pentru o astfel de funcție. Asta, deși admite că a fost susținut politic.

Putini, dar hotarati: cativa timisoreni au sarit in ajutorul unor batrani terorizati de chiriasii primariei / FOTO

Spiritul civic n-a murit chiar de tot în orașul de pe Bega. Câțiva timișoreni s-au organizat pe Facebook și au venit să sprijine locuitorii unui bloc din zona Iosefin, terorizați de niște chiriași ai primăriei. Dacă va fi cazul, oamenii vor reveni în ajutorul pensionarilor care au de îndurat un adevărat calvar din partea unor personaje pe care poliția le lasă în pace, deși le-a dat sute de amenzi, care n-au fost plătite niciodată.

Top