Stirile din ziua: 1 octombrie 2014

BC Timisoara s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei

BC Timisoara s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei

BC Timișoara a reușit una din surprizele optimilor de finală ale Cupei României, calificându-se în faza următoare, după ce a învins acasă pe U Cluj-Napoca cu scorul de 85-72. În primul meci, jucat la Cluj, timișorenii au pierdut la doar două puncte distanță, 71-73.

Varice operate in direct la Congresul Roman de Flebologie

Mai mulți pacienți cu varice vor fi operați, în următoarele zile, la Timișoara, de medici de la Clinica de Chirurgie I de la Spitalul Județean împreună cu specialiști din străinătate. Intervențiile vor avea loc în cadrul celei de-a 13 a ediții a Congresului Român de Flebologie și vor fi transmise live în sălile de curs în care au loc seminariile.

Inspectoratul Scolar Timis n-ar prea trece clasa la limba romana

Inspectoratul Școlar Timiș a trimis o circulară către unitățile de învățământ din județ, cerând profesorilor și elevilor să țină un moment de reculegere în memoria Mitropolitului Banatului. Pe lângă faptul că în școli există elevi și profesori de alte religii, circulara este presărată cu greșeli.

Inca 108.000 lei pentru Monumentul Rezistentei Anticomuniste! In total, 748.000 lei in doi ani

Sfințit în vara acestui an, Monumentul Rezistenței Anticomuniste din Banat, de la Pădurea Verde, nu a fost încă achitat către constructori. Consilierii locali trebuie să fie de acord, în viitorul plen, cu alocarea a încă 108.000 de lei, după 640.000 de lei aprobați în ultimii doi ani. Conform devizului, prețul total al lucrării este de 921.000 de lei.

Banatul si-a luat ramas bun de la inteleptul si intelegatorul mitropolit Nicolae / FOTO

Zi grea miercuri, pentru timișoreni. Unii și-au plâns mitropolitul, alții au petrecut zeci de minute în traficul blocat din centrul orașului. Dr. Nicolae Corneanu, mitropolitul Banatului în ultima jumătate de secol, și-a găsit odihna în cripta ierarhilor de sub catedrală, la capătul unei slujbe oficiate de Patriarhul Daniel.

Mitocanie cu premeditare: banii de la Educatie, transferati la baroni

Așadar, prin ultima rectificare bugetară, s-au luat bani de la Educație și s-au dat la serviciile secrete și la baronii locali. Aceștia din urmă au primit nu mai puțin de 500 de milioane de euro, bani cu care vor încerca să achiziționeze pentru PSD noi și noi primari traseiști. Fiindcă așa merg treburile în România, cu banii de la buget PSD își cumpără primari și, pe cale de consecință, voturi.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel nu a programat miercuri întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, după cum urmează: Moșnița Veche (p), orele 9 – 17; Lugoj – Bl. Zona Ștrand S6A, S6B, S5A, S5B, S5C, S4A, S4C, C1-C4, orele 9 – 17; Ionel, orele 9 – 17; Curtea, orele 8 – 17; Periam, orele 16

apa calda

Fara apa calda

Colterm anunță că, pentru remedierea unei defecțiuni apărute pe rețeaua termică de transport, va întrerupe miercuri, între orele 8 și 14, furnizarea apei calde la PT 27. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele situate pe străzile Afirmării, Al. Amiciției, Al. Lirei, Boltei, Calea Lipovei, Leandrului și Liniștei. Tot miercuri, pentru realizarea unei lucrări

Top