Stirile din ziua: 10 octombrie 2014

Premiera la Timisoara! Flaviu Cernescu a „plutit” deasupra strazii Marasesti

Premiera la Timisoara! Flaviu Cernescu a „plutit” deasupra strazii Marasesti

Când vine vorba de curaj și pasiune pentru sport extrem, Flaviu Cernescu știe exact ce face. Supranumit „Balaurul din Transilvania”, tânărul este acum subiectul unui documentar, care s-a filmat și la Timișoara. Acesta s-a plimbat deasupra străzii Mărășești, la zeci de metri înălțime, pe o coardă de doar câțiva centimetri.

Poli trece la scor de neprezentare de FC Bihor Oradea

Dan Alexa era condamnat să câştige jocul cu FC Bihor, după insuccesul de pe terenul liderului Metalul Reşiţa. Şi a câştigat! Poli nu a dat nicio şansă echipei din Oradea şi a câştigat la scor de neprezentare, 3-0. Prestaţia din repriza secundă a poliştilor a fost excelentă, cu un asemenea joc şi în viitor existând certitudinea că tribunele arenei „Dan Păltinişanu” vor fi mult mai populate.

Marian Vasile si Titu Bojin nu mai cad la pace. Vineri, etapa pe bani pentru comune

O nouă rundă a meciului Marian Constantin Vasile – Titu Bojin a avut loc vineri, la plenul Consiliului Județean Timiș. De când liberalul a fost schimbat din funcția de vicepreședinte al CJ, cei doi nu mai cad la pace, iar insultele și acuzele sunt parcă specificate pe ordinea de zi.

Fara roz strident pe case: Timisoara are, in sfarsit, regulament de culori pentru fatade

De acum încolo nu veți mai putea vopsi cum aveți chef fațadele imobilelor în care locuiți, fie ele istorice sau simple blocuri. Consilierii locali au votat vineri regulamentul privind identitatea cromatică a clădirilor din Timişoara, care prevede clar o paletă de culori permisă. Cei care și-au renovat deja clădirile și au respectat întocmai autorizațiile nu au de ce să se teamă. Restul vor fi amendați.

Un nou scandal la CJ: de la bani pentru biserici, la masurarea de… „barbatii”

Plenul Consiliului Județean Timiș este un adevărat teren de luptă între opoziție și putere. Vineri, dezbaterea s-a aprins pe tema banilor repartizați pentru biserici. S-a ajuns la invitații de măsurat „bărbății” și s-a aruncat apelative dintr-o parte într-alta. La final, s-a votat alocarea a 600.000 de lei pentru cultele din județ.

PSD Timis cauta o premiera: locul intai la prezidentiale pe Timisoara

Candidatul PSD Victor Ponta este susținut de o mulțime de personalități interne și internaționale, în timp ce prezidențiabilul ACL Klaus Iohannis nu se bucură de aceeași popularitate. Deputatul Florică Bîrsășteanu a anunțat și ținta PSD Timiș pentru aceste alegeri: locul întâi pe Timișoara.

Intamplare cu primarul traseist din Periam si Tehnocer-ul lui Florin Maran

Nu cu mult timp în urmă, primarul liberal al comunei Periam, Cornel Dumitraș, și-a anunțat plecarea din partid și trecerea la PSD, pe baza ordonanței traseiștilor. Fiindcă la Periam lumea stă toată ziua pe Facebook, edilul și-a anunțat trădarea pe această rețea de socializare. Până aici nimic deosebit, dar plecarea lui poate ar trebui legată cu un alt eveniment din această comună.

Primaria cauta „stapan” peste WC-urile ecologice din oras! In ultimii doi ani, a platit 900.000 de euro

Cu toate toaletele publice din oraș închise, Primăria Timișoara caută acum o firmă care să asigure montarea de WC-uri mobile. Actualul contract expiră în luna noiembrie, iar firma care l-a gestionat a încasat, în ultimii doi ani, peste 900.000 de euro. Consilierii locali votează vineri noul caiet de sarcini.

DN 7, inchis partial pentru lucrari

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunță șoferii că până duminică seara, la ora 19, circulaţia rutieră va fi închisă pe drumul naţional DN 7, la poziţia kilometrică 540+270. Traficul va fi posibil pe rutele ocolitoare.

Top