Stirile din ziua: 24 octombrie 2014

Peste 30 de autocare cu sustinatori ai lui Iohannis, oprite de politie?!

Peste 30 de autocare cu sustinatori ai lui Iohannis, oprite de politie?!

La mitingul de susținere a candidatului ACL, Klaus Iohannis, care a avut loc în Parcul Rozelor, ar fi trebuit să ajungă și peste 30 de autocare cu arădeni și bihoreni. Mașinile ar fi fost însă oprite de poliție, pe Calea Aradului, iar cei care se aflau în ele au fost controlați, timp de zeci de minute, la buletine. Asta susține primarul Aradului, Gheorghe Falcă, contrazis însă de Poliția Timiș.

Iohannis, la Timisoara: In timpul mandatului meu, baronii locali vor disparea / FOTO

Mitingul ACL de la Timișoara a strâns în Parcul Rozelor, vineri seară, mii de susținători ai candidatului la președinție Klaus Iohannis. Alături de Iohannis au fost figuri importante ale PNL și PDL. Aceștia le-au vorbit celor prezenți despre motivul pentru care ar trebui să îl voteze pe primarul Sibiului. Klaus Iohannis a promis că vor dispărea baronii locali, dar și că va veni la Timișoara pentru 25 de ani de la Revoluție.

Clarvazatoarea lui Berlusconi l-a convins pe „Domnu’ Dan” ca ajunge presedinte / FOTO

După discuțiile cu una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare din Italia, Dan Diaconescu e convins care toate șansele să devină președintele României. Diaconescu mai are de trecut un singur scop: să ajungă în turul doi al alegerilor. „Victima” sa ar fi, evident, Klaus Iohannis.

Bojin, despre centura: Parerea mea e ca va fi realizata! Robu vrea sa posteze pe pagina lui Ponta

Nicicum nu cad de acord pe tema centurii de sud a Timișoarei. Foștii parteneri de alianță Nicolae Robu și Titu Bojin o țin fiecare pe-a lui: unul că nu e, altul că este și că opoziția e rău-voitoare. Bojin admite că problema cea mai mare nu este la centura de sud, care e ca și făcută, ci la centura de nord. Robu vrea acum să posteze problema centurii pe pagina de Facebook a premierului!

nicolae robu pe malul begai

Ultima gaselnita a lui Robu: taxa pe paragina!

Nicolae Robu este sătul de imobilele neîngrijite și de terenurile lăsate în paragină care se găsesc în tot orașul. Primarul susține că a descoperit și modalitatea prin care să-i facă pe timișoreni să se îngrijească mai serios de terenurile și proprietățile pe care le dețin. În caz contrar, riscă să rămână fără ele!

Garantat de PSD si Cristesti: Traian Stoia, „domn’ profesor” fara studii

Primarul Nicolae Robu i-a solicitat recent, în public, viceprimarului PSD Traian Stoia să-și aducă diploma de studii la dosarul de angajare. Aceasta, după ce i-a cerut-o în scris anterior. Mai multe surse susțin că „domn’ profesor” și-ar aduce diploma cu dragă inimă, numai că are o mică jenă: nu deține așa ceva.

10.000 de timisoreni au dat o semnatura pentru o centura / VIDEO

Campania de strângere de semnături în favoarea asumării de către guvern a șoselei de centură a Timișoarei continuă. Între timp, primarul Nicolae Robu așteaptă un răspuns oficial la scrisoarea adresată primului ministru Victor Ponta și demonstrează haosul din trafic cu un filmuleț realizat pe Bd. Rebreanu. Această arteră este efectiv sufocată de mașini de mare tonaj.

Amendata ca vindea „Chanel” la colt de strada

Cele mai fine parfumuri se pot achiziționa și de pe la colțul străzii, la Timișoara! Cel puțin asta cred unii naivi care dau bani grei pe parfumuri contrafăcute. Chiar dacă pe cutie apar numele unor celebre branduri, în sticlă este cu totul altceva. Jandarmii au depistat joi o femeie care se ocupa cu acest tip de comerț și au sancționat-o.

„Timisoara, cel mai sanatos oras din Romania”

CCIAT a acordat, în premieră, Trofeul pentru „Responsabilitate socială”. Acesta a fost obținut de Fundația CardioPrevent, pentru strategia de încurajare a unei vieți sănătoase și pentru susținerea parteneriatului cu Primăria Timișoara în vederea obținerii titlului de „Oraș sănătos”, acordat de Organizația Mondială a Sănătății.

Timisorencele se dau in vant dupa cumparaturi! / FOTO

Târgul Fashion Days Fair este evenimentul toamnei în materie de la modă. Rochii sofisticate sau extrem de simple, poșete sau bijuterii unicat – pe toate le puteți găsi până duminică aici. Dacă vreți să faceți un cadou sau, pur și simplu, vreți ceva deosebit pentru dumneavoastră, n-ar trebuie să ratați evenimentul, mai ales că prețurile sunt accesibile.

Top