Stirile din ziua: 30 octombrie 2014

Ripensia s-a apropiat la un punct de Politehnica in Liga a IV-a Timis

Ripensia s-a apropiat la un punct de Politehnica in Liga a IV-a Timis

Lupta pentru câştigarea seriei Ligii a IV-a Timiş se dă între echipele timişorene Politehnica şi Ripensia. În ultima etapă, liderul Politehnica a făcut doar egal, 0-0, pe terenul celor de la Cocoşul Orţişoara, în timp ce Ripensia a trecut la scor (5-0) de puştii de la CFR Timişoara. Ripensia s-a apropiat de Politehnica la doar un punct de Politehnica, dar este pe primul loc în clasament la golaveraj.

Se inchide Transfagarasanul!

Dacă n-ați ajuns în acest an pe una dintre cele mai spectaculoase șosele din lume, trebuie să vă amânați planurile până la vară. De sâmbătă, Transfăgărășanul se închide pe porțiunea cuprinsă între Piscu Negru și Cabana Bâlea Cascadă.

Contractele de credit sau leasing cu dobanzi abuzive pot fi contestate in instanta (P)

Peste 20 de agenți comerciali au participat, joi, la un workshop al Camerei de Comerț unde au aflat mai multe informații despre posibilitatea anulări clauzelor abuzive din contractele de credit și de leasing. Problema dobânzilor excesive i-a afectat pe mulți români, care au fost nevoiți să renunțe la diferite bunuri pentru a-și acoperi cheltuielile.

Centru medical de stat de 1,4 milioane de euro, in fosta spalatorie a Clinicii Odobescu

Centru de excelență specializat în diagnosticul antenatal al malformațiilor fetale, cu aparatură de 700.000 de euro – asta va funcționa, la capacitate maximă, din aprilie 2015, la Clinica de Obstetrică-Ginecologie „Odobescu”. Vechea spălătorie a spitalului va fi transformată în centru medical ultramodern.

Un „abuz” sanatos

Aud tot mai apăsat în ultima vreme că procurorii DNA ar face tocmai în prag de alegeri un oribil abuz prin această campanie „Mani Pulite” în politica românească. Când crede că e prea înțelept, românul trage niște concluzii aprige, considerând că ceva-ceva pute pentru nasul său fin.

Klaus Iohannis: „Un singur vot poate face diferenta intre lege si hotie, intre fapte si vorbe” (P)

Primar al Sibiului din anul 2000, Klaus Iohannis, candidatul Alianței Creștin-Liberale, a intrat în competiția prezidențială cu acest gând: să facă din România o țară care știe ce vrea și care poate ceea ce vrea. Duminică, 2 noiembrie, este ziua când Dreapta politică va da semnalul schimbării. Klaus Iohannis, candidatul Alianței Creștin-Liberale, le transmite românilor că un singur vot poate face diferenţa între lege şi hoţie, între fapte şi vorbe, între România lucrului bine făcut şi România corupţiei, minciunii şi scandalului.

Parlamentul Romaniei, ca o banda infractionala organizata

Pentru că Parlamentul reprezintă principalul exponent al democrației reprezentative și fiindcă democrația noastră este încă destul de firavă, nu am abuzat niciodată de critici la adresa parlamentarilor. Nu că n-ar fi meritat-o. Dar criticând otova tot ce aparține de parlamentarism, dai apă la moară celor care tânjesc după un tătuc unic, care nu înțeleg ce rost au partidele și – în fond – cu ce se mănâncă democrația.

Reciclatul a devenit mai usor! Harta interactiva ca sa stiti unde sa aruncati gunoiul

Zilnic, timișorenii aruncă de-a valma hârtie, carton sau sticlă, deși aceste materiale ar putea să fie reciclate. Chiar dacă ar vrea să facă asta, oamenilor le era destul de greu să obțină informații despre locurile unde pot unde se pot arunca, organizat, aceste deșeuri. Asta până acum, când a apărut o hartă interactivă.

ASA Targu Mures este ce ar fi putut sa fie Poli Timisoara in urma cu un an

Cu un buget ce nu depăşeşte trei milioane de euro, ASA Târgu Mureş este surpriza Ligii I. După 12 etape, echipa antrenată de Cristi Pustai ocupă locul 5, adunând 22 de puncte, cu șase mai puţine decât liderul Steaua Bucureşti. Secretul rezultatelor excelente de până acum este managementul de excepţie şi formarea unui grup de

BEC da unda verde campaniei murdare a PSD

Biroul Electoral Central a dat liber la împărțirea materialelor publicitarea calomnioase la adresa lui Klaus Iohannis. BEC a anulat o decizie a Biroului Electoral Județean Timiș, care interzisese „fluturașii” calomniatori. Culmea, BEC susține că aceste materiale nu sunt asumate, dând însă un răspuns pozitiv la o contestație formulată de PSD.

Top