Stirile din ziua: 29 octombrie 2014

NighTLonG, petrecere „monstruoasa” de Halloween

NighTLonG, petrecere „monstruoasa” de Halloween

NighTLonG îi invită pe petrecăreți la un nou eveniment plin de muzică bună, distracție și cele mai reușite costume. Totul, în podul fostei Fabrici de Baterii „Dura”, locul perfect pentru a sărbători cea mai înspăimântătoare noapte din an.

Foiletonul „Ce trasnai a mai facut primarul meu”, de Alfred Simonis, la un nou episod

Consilierul social-democrat Alfred Simonis ține aproape de primarul Nicolae Robu. Șeful TSD Timiș postează, cu regularitate, câte o epistolă on-line către edilul șef. Noul episod al serialului „Ce trăsnăi a mai făcut primarul meu” are ca teme șantierele și spațiile verzi, dar și… muzica.

Balciul desertaciunilor sau din lumea celor care nu conteaza

Doar câteva zile ne mai despart de primul tur al alegerilor prezidențiale. Alegeri care, așa cum era anticipat, vor propulsa în turul II tandemul Victor Ponta – Klaus Iohannis. Pe buletinele de vot vor apărea însă și alte 12 nume, astfel ca tot poporul să aibă o ofertă generoasă, de unde alege. Ce motive i-au împins în cursă pe cei mai mulți dintre ei e mai greu de înțeles.

Studiu: parintii cad tot mai frecvent in plasa datoriilor inutile

Datoriile ajung să afecteze viața majorității românilor și, conform statisticilor, bărbații de 44 de ani au cele mai mari probleme din acestă cauză! La această concluzie au ajuns cei de la Kruk România, lider al pieței de colectare a creanțelor. În prima jumătate a acestui an, firma a preluat peste 236.000 de creanțe aparținând unor persoane fizice din Transilvania.

Umbra lui Marian Iancu a ajuns si la CJ: DNA a cerut documente legate de Poli

Procurorii DNA verifică documentele legate de finanțarea clubului Poli și la Consiliul Județean Timiș, nu doar la primărie. Solicitarea de acte a fost făcută însă mai discret decât pe Bd. Loga 1, unde s-a lăsat cu o descindere. La CJ a fost lăsată doar o adresă, fără „spectacol”.

Disperare mare: Victor Ponta, sustinut de familia Iacob Ridzi

Victor Ponta are noi susținători în campania electorală. Este vorba de familia Tiberiu și Monica Iacob Ridzi, cu ultima fiind și colegă de grup prlamentar. În urmă cu ceva ani, pentru Ponta, Monica Iacob Ridzi era o persoană care „comitea consecvent fapte de natură penală, deturna bani publici, se îmbogățea din bani publici, totul sub protecția lui Traian Băsescu”.

Nu promite, dar e „convins” ca guvernul va da mai multi bani pentru spitalul de copii

Cu cinci milioane de la bugetul local și alte cinci de la guvern primite în acest an, dacă ritmul de finanțare se menține același, Corpul B al spitalului de copii n-ar putea fi gata mai devreme de cinci ani. El trebuie terminat însă în 2016. Deputatul PSD Florică Bîrsășteanu spune însă că executivul va da mai mulți bani.

Top