Stirile din ziua: 25 octombrie 2014

Prin ochi de artisti: Timisoara se transforma in pastel urban

Prin ochi de artisti: Timisoara se transforma in pastel urban

Locuitorii orașului de pe Bega, prinși de viața cotidiană, care se desfășoară într-un ritm din ce în ce mai alert, nu mai au timp să aprecieze frumusețea Timișoarei. Fundația Rubin a reunit însă nouă artiști de renume, care au de gând să transforme Timișoara în… pastel.

dobrești

Patriarhul Daniel, aproape sa devina cetatean de onoare al Timisului

Județul Timiș ar putea avea un nou cetățean de onoare. Asta, dacă aleșii județeni vor de acord, în plenul următor, cu decernarea acestui titlu către Preafericitul Daniel, patriarhul Bisericii Ortodoxe Române. Proiectul este o adevărată dovadă de ecumenism politic, fiind semnat de patru social-democrați și un democrat-liberal.

Reteta traditionala: Zeama moldoveneasca / FOTO+VIDEO

Campania de educație culinară „Descoperă Tradițiile Culinare Românești” este la a doua ediție și se desfășoară în perioada ianuarie – decembrie 2014. În acest interval vor fi promovate 40 de rețete oferite de 40 de pensiuni din cele nouă zone istorice ale României. Pentru această săptămână vă propunem o rețetă de zeamă moldovenească.

Porti deschise la Radio Timisoara

Timișorenii sunt așteptați sâmbătă, între orele 10 și 17, la Ziua Portilor Deschise la Radio Timișoara. Ei își vor putea cunoaște realizatorii preferați și vor putea face un tur al instituției. Pe 1 noiembrie 1928 a fost difuzată prima emisiune a Societăţii de Difuziune Radiotelefonică, astfel că Radio România aniversează 86 de ani.

Top