Stirile din ziua: 14 octombrie 2014

Simonis & co au iesit la curatenie in Parcul Padurice, langa blocul lui Robu / FOTO

Simonis & co au iesit la curatenie in Parcul Padurice, langa blocul lui Robu / FOTO

Dacă în parcuri nu se mai face curat de când au expirat contractele cu firmele care ofereau aceste servicii, tinerii social-democrați din Timișoara au decis să treacă la treabă. Înarmați cu saci de gunoi, tinerii PSD-iști, în frunte cu Alfred Simonis, președintele TSD Timiș, au început curățenia. Prima zonă: Parcul Pădurice, aflat chiar lângă blocul în care locuiește Nicolae Robu.

„Razboiul” Dragila vs. Bere escaladeaza: acuzatii de agresiune pe holul PMT

„Războiul” dintre Horticultura și Direcția de Mediu a Primăriei Timișoara a ajuns în faza jignirilor publice. Ba, dacă e să ne luăm după Andrei Drăgilă, chiar și în cea a violențelor fizice. Șeful Horticulturii susține că a fost agresat pe Adrian Bere pe holul primăriei și că îi va face plângere la DNA. Bere respinge categoric acuzațiile.

Marian Iancu, condamnat la 12 ani de inchisoare cu executare

Curtea de Apel București l-a condamnat, marţi, pe Marian Iancu, fostul finanţator al Politehnicii Timişoara, la 12 ani de închisoare cu executare. În primă instanţă, Iancu a fost condamnat la zece ani de închisoare de Tribunalul Bucureşti în Dosarul RAFO pentru evaziune fiscală şi spălare de bani, dar, la fel ca şi Dan Voiculescu, a făcut recurs.

Grindeanu semneaza scrisoarea lui Robu pentru centura si se ofera s-o duca la Bucuresti, fiindca primarul nu prea trece pe acolo

Președintele PSD Timișoara, Sorin Grindeanu, este primul social-democrat care a declarat că vrea să semneze petiția lui Nicolae Robu pentru Centura de Sud. PSD-istul susține chiar că, în aproximativ o săptămână, va fi adusă de la București dovada că șoseaua ocolitoare se va face.

Cele mai bune firme, premiate la Gala Excelentei in Afaceri / IATA TOPUL

Ca în fiecare an, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș se pregătește să cinstească cele mai de succes afaceri din județ. Evenimentul oficial, respectiv Gala Excelenței în Afaceri, va avea loc vineri, 17 octombrie. Până atunci însă, CCIAT a publicat deja lista sutelor de firme din Timiș care se află în top.

Cum ajunge Visinel victima politica si ce pelerinaj a avut loc la fratii Cristescu

Țiganii i-au promis în scris Generalului „Izmană” Gabi Oprea că vor vota cu Ponta. Nu se spune ce vor primi în schimb, dar, de acum încolo, Vișineii și Cârpacii din Timișoara se vor putea da victime politice ale primarului liberal. De câteva zile la Hotel Timișoara se întâmplă un adevărat pelerinaj. Nu la moaște, ci la un un personaj extrem de viu. Vă mai amintiți de Matei Suciu? Nici nu vă imaginați ce mare sculă de campanie a ajuns în PSD Timiș!

Ponta, binevenit la inaugurarea Bibliotecii UPT, daca nu-si aroga merite care nu-i apartin

Pentru că Victor Ponta, candidatul PSD la președinție, este așteptat vineri la Timișoara, iar zvonurile îl dau prezent la inaugurarea Bibliotecii Politehnicii, fostul rector Nicolae Robu, actual primar, face precizări legate de acest obiectiv. Dincolo de interesele de partid, un lucru e cert: Guvernul Ponta nu a alocat niciun leu pentru biblioteca începută în 2006, până în această toamnă.

Cum lucreaza Basescu la bustul presedintelui Victor Viorel Ponta

Recunosc că mi-e din ce în ce mai greu să schițez amatoricește profilul psihologic al președintelui Traian Băsescu. A pornit ca politician de stânga, a trecut la partidul popular european ca să apere cauza Dreptei, iar acum face ce face să-i țină locul cald candidatului Stângii, Victor Ponta.

Sala Polivalenta de la Baza 2 e gata abia la anul! Cateva luni nu s-a lucrat deloc

E clar: Sala Polivalentă nu va fi terminată sub nicio formă în acest an. Lucrările sunt în mare întârziere, deoarece antreprenorul general este în insolvență, și au fost reluate abia săptămâna trecută. Primarul Nicolae Robu admite că șantierul nu va fi gata decât în vara lui 2015.

Poli, in ofsaid cand vine vorba despre juniorii talentati: international lasat la o echipa obscura

Poli Timişoara nu duce lipsă de juniori talentaţi care ar putea asigura schimbul de generaţii. Unul dintre aceştia este şi Andrei Mezin, internaţional Under 16. Alături de Vlad Dragomir, titular în ultimul oficial joc al lui Poli, Andrei Mezin este privit ca o viitoare soluție pentru echipa mare. Degeaba însă.

Curatenia de toamna

Mașinile RETIM intervin marți, pentru a aduna deșeurile așezate de timișoreni la marginea drumului, în perimetrul Calea Bogdăneștilor (între Bd. Cetății și str. Livezilor) – str. Livezilor – Mircea cel Bătrân (între str. Livezilor și str. Tazlău) – str. Lt. O. Balea – str. Cloșca – Bd. Cetății (între str. Closca și Calea Bogdăneștilor).

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat marți întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Uranus (p), Sirius (p), Cristalului (p), Arenei (p), orele 9 – 16; Checea (p), orele 9 – 16; Lugoj – Zona Cotu Mic Bl. 10-14, 18, 19, 21-23, orele 9 – 16, Zona Ștrand Bl. 4A, S4C, S3A, S3B, S3C, P3A, C5C, str.

Top