Stirile din ziua: 19 octombrie 2014

Victor Ponta, asteptat cu „ovatii” la Timisoara / VIDEO

Premierul Victor Ponta n-a mai ajuns la Timișoara vineri, așa se preconiza la începutul săptămânii. A fost, în schimb, la Arad, acolo unde a fost tratat cu porție zdravănă de huiduieli. Timișorenii, și în special tinerii, încă mai trag speranțe că Ponta va ajunge în această campanie și prin orașul lor.

Fara sa stie cate debransari ilegale sunt, Colterm spera sa-si recupereze de la anul clientii

Cu vreo 65.000 de apartamente legate la sistemul centralizat de încălzire, Colterm se confruntă încă, în fiecare an, cu un val de cereri de renunțare. Unele dintre acestea sunt respinse, dar, paradoxal, nimeni nu știe câți dintre cei refuzați s-au debranșat de capul lor. Șeful Colterm crede, pe de altă parte, că de anul viitor, timișorenii vor vrea să revină în sistem.

Dilemele PSD Timis: Avem un Ponta, cum procedam cu el?

Vine Ponta la Timișoara? Vine, ba nu vine, ba nu se știe. PSD-iștii timișeni au tare mare bătaie de cap cu o eventuală vizită electorală a lui Victor Ponta la Timișoara, de teama huiduielilor și a roșiilor aruncate în cap. La fel ca pe vremuri cu Iliescu. În schimb, cei de la PNL și PDL nu-și bat capul cu absolut nimic. Nici măcar cu campania electorală. Într-o mică vacanță primită de la DNA, Adam Crăciunescu a inspectat Pădurea Verde. Deocamdată fără drujbă…

Daca ajunge in turul doi, Udrea il bate pe Ponta, apoi dizolva parlamentul

Elena Udrea a venit duminică la Timișoara, pentru o întâlnire cu simpatizanții, cărora le-a explicat de ce ar trebui să devină președintele României. „Incompetenții” Victor Ponta și Klaus Iohannis au fost țintele prezidențiabilei PMP, care știe deja ce va face dacă va câștiga alegerile. Cu Udrea președinte, am avea un nou parlament, un nou guvern și, evident, un nou premier.

Robu ajunge la buldozer: Jos turnuletul! Jos etajul! Dar numai daca sunt ilegale

Nicolae Robu a declarat război turnulețelor din oraș. Edilul nu mai vrea să vadă nicio construcție fără autorizație și promite să rezolve problema. Robu știe și cum s-a ajuns în această situație: de vină este lipsa de fermitate. Până acum însă, totul e în stadiul de discuție și verificare și, oricum, până la buldozere e cale lungă.

alfred simonis si nicolae robu

Simonis il cearta, din nou, pe Robu: E meschin si isi pune vanitatea deasupra intereselor Timisoarei

Cea mai recentă decizie a primarului Nicolae Robu, care l-a lăsat aproape fără atribuțiuni pe „vicele” social-democrat Traian Stoia, n-a scăpat netaxată de șeful TSD Timiș, Alfred Simonis. Acesta și-a făcut un obicei din a-l trage de mânecă, virtual, pe edilul șef. Simonis crede că atribuțiile viceprimarului ar trebui să fie stabilite de consiliul local.

Top