Stirile din ziua: 28 octombrie 2014

DNA descinde la primarie, Robu nu garanteaza decat pentru el

DNA descinde la primarie, Robu nu garanteaza decat pentru el

Procurorii DNA au venit pentru a doua săptămână la rând la Primăria Timișoara. Dacă prima incursiune viza finanțarea clubului Poli pe vremea administrației Ciuhandu, acum au ajuns la rând contractele cu Rogera și Tradecomia, dar și schimbul de terenuri pentru subpasajul din Piața Victoriei.

tramvai

Robu promite: Zeci de tramvaie noi și linii reabilitate, totul gandit vizionar

Tramvaie noi și reabilitări de zeci de kilometri de linii – așa sună planurile primarului Nicolae Robu, dar nu pentru viitorul prea apropiat. În prima fază, la Timișoara vor ajunge cele două garnituri reabilitate, dar municipalitatea vrea să cumpere câteva zeci de tramvaie nou-nouțe. Achiziția s-ar putea face însă exclusiv pe fonduri europene.

Firme banatene, prezente la o noua editie a expozitiei „Made in Banat”, la Pancevo (P)

În perioada 22 – 24 octombrie, zece firme bănățene interesate să obţină marca „Made in Banat” au participat la cea de-a treia ediție a expoziției Made in Banat, desfășurată la Pančevo în cadrul Expoziției Economice destinată susținerii și dezvoltării antreprenoriale și promovării întreprinderilor mici și mijlocii din regiune.

Inca o campanie PSD anti-Iohannis, stopata de BEJ

Campania electorală continuă cu încă un set de pliante defăimătoare la adresa candidatului ACL Klaus Iohannis. Se bănuiește că în spatele acestor materiale se află membrii PSD, la fel cum s-a întâmplat și în cazul pliantelor distribuite de Poșta Română. În urma unei sesizări din partea ACL Timiș, Biroul Electoral Județean a stopat distribuirea acestora.

Seful CNADR il contrazice pe Bojin: centura Timisoarei nu are finantare

Directorul general al CNADR, Narcis Neaga, admite într-o scrisoare oficială că Centura de Sud a Timișoarei nu este prinsă în niciun program de finanțare. Mai mult, Neaga afirmă că nici măcar nu a fost propusă pentru finanțare. Șeful CNADR îl contrazice astfel pe președintele CJT, Titu Bojin, dar și pe alți lideri ai PSD Timiș, care au susținut că lucrarea a primit finanțare de la guvern.

Carlos Eduardo, fost coleg cu Neymar, dezamageste in tricoul lui Poli

Să fie eşalonul secund portughez mai slab decât liga secundă din România? Dacă ar fi să ne luăm după evoluţia brazilianului Carlos Eduardo în tricoul lui Poli, cu siguranţă Liga II este peste Liga de Honra portugheză. În urmă cu un an, Carlos juca pentru Tirsense, echipă din eşalonul secund portughez, pentru care reuşea șase goluri în 24 de apariţii. La Poli viaţa este mai grea.

Garantati de Basescu si Udrea: Cocos, „Pinalti” si „Niro” au ajuns dupa gratii

Rețineri spectaculoase în dosarul Microsoft, luni seara și în noaptea care a urmat. Procurorii DNA au dat mandate de reținere pentru Dorin Cocoș, fostul soț al Elenei Udrea, Gheorghe Ștefan („Pinalti”), apropiat al Elenei Udrea, fostul ministru al Comunicațiilor Gabriel Sandu și omul de afaceri Dumitru Nicolae (Niro), un alt apropiat al candidatei PMP la alegerile prezidențiale.

apa calda

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, pentru efectuarea unor lucrări urgente, marți. între orele 8 și 14, va întrerupe furnizarea apei calde și a căldurii la PT 47A și 7B. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele situate pe străzile Bd. Eminescu, Bd. C.D. Loga și str. Brândușei, Cetății, Stelelor, Timiș, Grozăvescu, Michelangelo, Oradea și Tîmpa.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat marți întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Luminii (p), Lidia (p), Orion (p), orele 9 – 16; Biled (p), orele 9 – 16; Otelec (p), orele 10 – 15; Otvești, Berini, Stamora Română, Cerna, orele 8 – 16; Rădmănești, Ohaba Română, orele 9 – 18.

Top