Stirile din ziua: 18 octombrie 2014

Cine cui a ramas dator in razboiul Politehnicilor?

„Cea mai Poli dintre Poli” a primarului Nicolae Robu (ACS) și Poli cu „cea mai cea” galerie dintre toate tifoseriile alb-violete (ASU) s-au trezit pe aceeași baricadă într-o dispută juridică cu cea mai performantă Poli dintre toate Poli, echipa BKP, fostă AEK și „Fulgerul” Bragadiru când pe nimeni nu deranja lucrul ăsta. Cele două pârâte au ajuns în această postură în mod cu totul diferit.

Poli trece si de Olimpia Satu Mare. 3-0, scorul casei pe „Dan Paltinisanu”

Poli a câştigat a treia oară consecutiv cu acelaşi scor, 3-0. De această dată, elevii lui Dan Alexa s-au impus în faţa Olimpiei Satu Mare. Din nou, aşa cum ne-au obişnuit în ultimele etape, cei mai buni jucători de la Poli au fost Cristian Bărbuţ şi Pedro Henrique. Ultimul a confirmat că are sânge de atacant, în vreme ce Bărbuţ a înscris din nou şi a servit ideal la primul gol.

alegator

A expirat ordonanta traseistilor! PSD Timis are 19 primari nou-nouti

După 40 de zile de mutări, schimbări și „trădări”, Ordonanța 55, a traseiștilor politici, nu mai este în vigoare. În acest interval, primarii și aleșii locali care au vrut să se mute sau au fost convinși să schimbe tabăra au făcut acest lucru, fără teama de a-și pierde mandatele. Partidele au început acum să facă bilanțuri. Și în Timiș, cei mai câștigați sunt PSD-iștii.

Reteta moldoveneasca: Pui Tapaka / FOTO+VIDEO

Campania de educație culinară „Descoperă Tradițiile Culinare Românești” este la a doua ediție și se desfășoară în perioada ianuarie – decembrie 2014. În acest interval vor fi promovate 40 de rețete oferite de 40 de pensiuni din cele nouă zone istorice ale României. Pentru această săptămână vă propunem o rețetă de pui Tapaka.

Top