Stirile din ziua: 11 octombrie 2014

Nicolae Robu

Primarul Robu renunta la mitingul pro-centura! Nu vrea sa se spuna ca e actiune politica

Primarul Robu renunta la mitingul pro-centura! Nu vrea sa se spuna ca e actiune politica

La doar câteva zile de când a spus că va face un apel civic către timișoreni, pentru a atrage atenția asupra necesității unei șosele de centură complete, primarul Nicolae Robu renunță la idee. Edilul susține că nu vrea ca mișcarea să fie interpretată politic și, în plus, n-a găsit suport la ONG-uri.

Operatiunea „Centura Timisoarei”: Ehegartner se mai documenteaza, Suciu ii cere ajutorul lui Ilie Sarbu

Masterplanul General de Transport, publicat săptămâna trecută, a omis o parte bună din proiectele Timișului și ale Timișoarei. Printre acestea, Centura de Sud. Senatorul PRL Petru Ehegartner și senatorul PSD Matei Suciu, membri în Comisia de Transport, vor acum să ia măsuri, deși nu le este foarte clar cum trebuie să procedeze.

Kazi Ploae a venit in concert la Timisoara!

Kazi Ploae s-a aflat la Timișoara, vineri, pentru a-și prelansa cel mai nou album. Fanii au venit în număr mare la terasa „La Căpițe”, unde s-a ținut concertul, și au fost încântați de prestația acestuia. Artistul hip-hop Kazi Ploae este deja binecunoscut în rândul iubitorilor acestui gen muzical. Cântărețul și-a început cariera în 2007 și

Mai avem nevoie si de iarba… taiata! Horticultura nu vrea preturi mai mici, Robu nu cedeaza

Spațiile verzi din Timișoara depind acum exclusiv de bunăvoința SC Horticultura, operatorul primăriei, care însă nu vrea să semneze un contract, fie el și temporar, pe alte tarife decât cele proprii. Andrei Drăgilă și Nicolae Robu s-au contrat în plen, primarul spunându-i șefului de la Horticultura că în România nu au cum să existe tarife standard la… tunsul ierbii!

Ultima moda la PMT: intai are loc evenimentul, apoi se cer bani pentru el

Primăria Timișoara propune spre finanțare evenimente care… au avut loc deja, la pachet cu unele care urmează. S-a întâmplat vineri, când consilierii locali au fost solicitați să voteze alocarea a 400.000 de lei pentru patru evenimente, două trecute și două viitoare. La unul dintre cele trecute a făcut o baie de mulțime și candidatul ACL Klaus Iohannis.

Reteta din Moldova: Tocana ca la moldoveni, cu coltunasi / FOTO+VIDEO

Campania de educație culinară „Descoperă Tradițiile Culinare Românești” este la a doua ediție și se desfășoară în perioada ianuarie – decembrie 2014. În acest interval vor fi promovate 40 de rețete oferite de 40 de pensiuni din cele nouă zone istorice ale României. Pentru această săptămână vă propunem o rețetă de tocană mai specială.

Impartaseste aventura, cu mamele bebelusilor purtati

Mămicile din Timișoara sunt așteptate, sâmbătă, să sărbătorească Săptămâna Internațională a Bebelușilor Purtați, care, în acest an se desfășoară sub genericul „Împărtășește aventura”. Pe parcursul întregii zile de sâmbătă, mămicile își pot povesti experiențele și pot câștiga premii utile.

Top