Stirile din ziua: 3 octombrie 2014

Vreti sa sariti cu parasuta? O puteti face sambata la Buzias

Vreti sa sariti cu parasuta? O puteti face sambata la Buzias

Mare distracție se anunță, sâmbătă, pe aerodromul din Buziaș, unde se va deschide o școală de aviație. Sărituri cu parașuta, zboruri cu motoparapanta și motodeltaplanul, dar și tombola, și muzică, toate vă așteaptă dacă alegeți să ieșiți din Timișoara.

Timisorenii pot vedea cu ochii lor daca statia de purificare a aerului „merge”

Mult așteptata stație de purificare a aerului a fost inaugurată de oficialii Primăriei Timișoara. Nicolae Robu a dat startul la „curățarea” aerului și a apăsat pe butonul primei stații de purificare a aerului din România, amplasată în Piața Sfântul Gheorghe. Aceasta urmează să fie mutată și pe alte șantiere.

Calatori, atentie: Robu va merge neanuntat cu tramvaiul!

Primarul Nicolae Robu vede problema tramvaielor care circulă la voia întâmplării altfel decât majoritatea timișorenilor care folosesc mijloacele de transport în comun. Edilul susține că sistemul care anunță timpul în care ar trebui să sosească tramvaiele în stații funcționează, dar din când în când mai dă erori. Totul va merge însă strună când vor veni tramvaiele reabilitate.

Fabrica de Ciorapi, demolata cu autorizatie, devine supermarket. Stoia e nemultumit / FOTO

Viceprimarul Traian Stoia nu este prea încântat de ideea că un monument istoric din Timișoara va fi transformat în supermarket. Clădirea fostei Fabrici de Ciorapi de lângă Gara de Est este în plin proces de „remodelare”, investitorul de la Kaufland având toate autorizațiile necesare. Stoia dă exemplul unui imobil asemănător de la Debrețin, care a fost conservat perfect.

Fernando de la Caransebes, agentul electoral al PSD

Așadar, a început campania electorală pentru prezidențiale și la modul oficial. În cursă s-au înscris nu mai puțin de 14 candidați, cei mai mulți având aceleași șanse să obțină măcar cinci procente, câte are Adolf Hitler să ia post-mortem Premiul Nobel pentru pace. Ce motive i-au împins în cursă pe cei mai mulți dintre ei habar n-am, dar aș putea bănui.

Grindeanu, invidios pe la lansarea cu „carnati si muraturi” a lui Iohannis

Lansarea dintr-un „șpais nemțesc” a campaniei electorale a lui Klaus Iohannis la Timișoara nu le-a căzut prea bine PSD-iștilor, care, oricum, nu au marcat cu nimic momentul începerii campaniei electoarle. Primul care s-a „autosesizat” a fost deputatul Sorin Grindeanu, președinte al PSD Timișoara.

Din spais, in Piata Operei: ACL Timis a inceput campania pentru Iohannis cu zacusca si dulceata/ FOTO

Pe o ploaie torențială, ACL Timiș a dat startul campaniei pentru alegerile prezidențiale în… șpais. N-au lipsit borcanele cu zacuscă, murături și dulceață, damigenele cu țuică și vin, dar nici șoncul și funiile de usturoi. Totul, sub sloganul „România ca la neamț în șpais”.

Top