Stirile din ziua: 12 octombrie 2014

Rusinea de la Albina: zeci de minute la coada, ca sa treci podul / FOTO

Rusinea de la Albina: zeci de minute la coada, ca sa treci podul / FOTO

Multora dintre timișorenii amatori de papricaș le-a trecut, duminică, orice poftă de mâncare, după ce au stat chiar și jumătate de oră ca să treacă podul de la Albina. Asta, pentru că drumul de mai puțin de 30 de kilometri spre Buziaș s-a parcurs în… peste o oră! Mai mult de jumătate din acest interval s-a mers bară la bară.

Buziasul, luat cu asalt: Festivalul Papricasului, la cea mai buna editie / FOTO

Cel mai bun papricas a fost preparat, în acest an, de bucătarii de la Satu Mare. Așa a decis juriul Festivalului Papricașului, unde mii de oameni au stat răbdători la rând pentru o farfurie aburindă. Buziașul a fost luat cu asalt duminică de pofticioși, iar găsirea unui loc de parcare a fost o adevărată aventură.

Leontin De Maio, mai tare decat „Mama Natura”

Orgoliile în baschetul masculin timişorean sunt nebănuite, de când oraşul de pe Bega are două echipe în prima ligă. Derby-ul dintre BC Timişoara şi BC Timba a ţinut capul de afiş al ultimei etape din Liga Naţională. Faţă de alte dispute, jocul de sâmbătă a fost mult mai echilibrat, BC Timba Timişoara având un lot mult mai bun decât în trecut. Câştigători au fost „leii” de la BC Timişoara, care s-au impus cu 82-70.

colterm

Primaria incearca marea cu degetul: cere 15 milioane de euro de la guvern pentru Colterm

La doi ani de când primarul Nicolae Robu se declara mulțumit că mare parte din datoriile Colterm fuseseră „șterse” de guvern, regia de termoficare stă din nou la… pixul premierului. De această dată, este vorba despre pierderi de 66 de milioane de lei, care ar putea fi compensate de la bugetul de stat.

La biserici nu se simte criza, cu 400.000 de euro primiti de la bugetul local

An bun pentru biserici, la Timișoara. Consilierii locali au fost foarte darnici cu toate cultele din oraș, astfel că au alocat aproximativ 400.000 de euro pentru lucrări la diverse lăcașuri de cult. Ultimii bani a fost împărțiți în plenul din 10 octombrie și tot ar mai fi vreo 10.000 de euro de dat până la finele anului.

Suporteri ASU Poli, batuti de ultrasi stelisti inainte de Romania-Ungaria

Isteria provocată de mai multe televiuni centrale cum că ungurii vin și cuceresc Bucureștiul, iau și Ardealul la întoarcere și poate o bucățică din Moldova, n-a rămas fără urmări. Au simțit-o pe pielea lor cinci suporteri ai ASU Poli care s-au dus la meci să încurajeze Naționala, fiind nevoiți să treacă prin clipe șocante.

Dezastru! Pesedistii timiseni nu mai stiu nici sa minta

Urmărind dezbaterea aprinsă pe subiectul abandonării Timișoarei de către Ponta și PSD, nu ascund faptul că, din tot complexul ăsta de dezinteres, minciună, ipocrizie în relația dintre administrația locală și centrală, mai tare m-a șocat atitudinea politicienilor. La urma urmelor, faptul că guvernele de-a lungul timpului au marginalizat Timișoara e un enunț banal, nu mai aduce nicio noutate.

Top