Stirile din ziua: 9 octombrie 2014

Biciclist grav ranit de un camion la Padureni / UPDATE: Tanarul a murit

Biciclist grav ranit de un camion la Padureni / UPDATE: Tanarul a murit

Un tânăr de 21 de ani a ajuns în stare foarte gravă la spital, joi seară, după ce a fost lovit de un camion, pe o uliță din Pădureni. El fusese în vizită la prietena lui și, alături de părinții fetei, plecase spre magazin să cumpere ceva. UPDATE: Deși a fost dus la spital, din cauza rănilor foarte grave, tânărul nu a supraviețuit.

Banicioiu stie cum ar putea avea Timisoara spital regional

Spitalul Judeţean din Timişoara este un model pentru alte spitale din ţară. Asta susține ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, care a vizitat, joi, unitatea sanitară. El a promis o suplimentare masivă de fonduri și a spus că Timișoara va fi prioritară la construirea unui nou spital regional.

Timisoara se intoarce in timp: Festivalul Baroc animeaza orasul / PROGRAM

Cea de-a treia ediție a Festivalului Baroc stă să înceapă și să le readucă aminte timișorenilor vremurile de demult. Viața de zi cu zi a Cetăţii Timişoara şi a locuitorilor acesteia va putea fi retrăită, simbolic, timp de o săptămână. Nu va lipsi nici „cursa comorilor”.

Bojin a aflat: Centura Timisoarei nu e in masterplan, pentru ca e deja aprobata!

Centura de sud a Timișoarei nu face obiectul Masterplanului General de Transport al României! La această concluzie a ajuns președintele CJ Timiș, Titu Bojin. El știe exact de ce nu apare centura în acest document, dar nu poate spune cât costă și când vor începe lucrările, pentru care, chipurile, există finanțare!

Centura Timisoarei se face! Dar la Targu Jiu

În plină campanie electorală, PSD Timiș a primit un neașteptat „cadou”, chiar de la propriul guvern. E vorba de masterplanul pe transporturi, din care lipsește șoseaua de centură a Timișoarei. Vadim Tudor și-a tras la Timișoara un „boschetar” care să-l facă președinte. Și n-a trecut anul de când cerea să fie scuipat omul său din Timiș.

„Tutu” Trif a revenit la PRM si face praf candidatii la presedintie

S-au făcut troacă de porci în public, dar acum au decis, de dragul patriei, să îngroape securea războiului. Grigore Trif a revenit la sentimente mai bune față de Corneliu Vadim Tudor și-a reluat funcția de șef al PRM Timiș. Acum vrea să oprească globalizarea, dar și să lupte împotriva marilor corporații. Între timp, se ia de candidații la președinție.

Teodor Melescanu: Daca ajung presedinte, Victor Ponta ramane premier

Teodor Meleșcanu, unul dintre candidații la alegerile prezidențiale din acest an, a făcut o vizită fulger la Timișoara. Fostul șef al SIE preferă să ducă o campanie diferită de cea a contracandidaților, fără mici, bere și discursuri ipocrite. El a explicat, pentru deBanat, care sunt planurile sale pentru România, de ce a ales că candideze și care sunt avantajele sale.

Psihoterapie gratuita online, pentru depresivi

Dacă vă numărați printre românii care sunt depresivi, anxioși și lipsiți de speranță, vă puteți trata în intimitatea căminului vostru, fără să fiți nevoiți să mergeți la un cabinet de specialitate. Asta, dacă veți fi electați în programul de psihoterapie online a depresiei (PsiTOD), la care vă puteți înscrie în această perioadă. Totul este gratuit.

Promise de doi ani, biletele de autobuz prin SMS asteapta… un sistem antifrauda

Timișorenii ar putea plăti prin SMS călătoriile cu mijloacele de transport în comun. Singura condiție: firma care asigură suportul tehnic să garanteze că frauda nu va depăși 10%, la fel cum estimează acum reprezentanții RATT ca se întâmplă cu biletul clasic, pe hârtie. Sistemul e promis de mai bine de doi ani.

Top