Stirile din ziua: 22 octombrie 2014

Pregatiri pentru alegeri: aproape 700.000 de buletine de vot in Timis

Pregătirile pentru alegerile prezidențiale merg mai bine decât în 2009. Asta susține ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, conform căruia sunt mult mai puține incidente decât acum patru ani. Pe ultima sută de metri, prefectul de Timiș îi roagă pe studenți să nu se mai înghesuie la secția de votare de la liceul de muzică.

99%, Victor Ponta nu mai vine joi la Timisoara

Cei care așteptau vizita candidatului PSD la președinția României, Victor Ponta, la Timișoara vor fi foarte dezamăgiți Deși a fost întocmit, neoficial, un program care nu includea totuși întâlniri cu alegătorii, Ponta se pare că a renunțat la acestă deplasare. La Timișoara vor ajunge, în schimb, miniștrii Nicolae Bănicioiu și Daniel Constantin.

Tratatul comercial UE – SUA, in discutie la CCIAT (P)

Un tratat comercial care să ușureze relațiile de afaceri dintre firmele românești și cele americane ar putea fi semnat între România și SUA. Nu există o dată certă, dar negocierile sunt în toi. O discuție pe tema Parteneriatului transatlantic pentru comerț și investiții (TTIP) a avut loc, miercuri, la Camera de Comerț Timișoara.

Amintirile il chinuiesc: lui Bojin ii este dor de Robu

În plină campanie electorală, cu toate tunurile îndreptate împotriva foștilor parteneri de alianță de la PNL, președintele PSD Timiș, Titu Bojin, rămâne un suflet sensibil. Nostalgic, probabil, după vremurile în care cutreiera județul alături de Nicolae Robu, spre propășirea de acum defunctei USL, Bojin nu se sfiește să facă public acest lucru.

Rablele uitate pe strazile Timisoarei, aproape imposibil de ridicat / FOTO

Pe străzile din Timișoara e plin de mașini abandonate, care aglomerează inutil locurile de parcare și așa insuficiente. Chiar dacă faceți sesizare la Poliția Locală, procedura e atât de complicată, încât poate dura și câteva luni până să fie ridicată rabla respectivă. În acest an au fost luate de pe străzi doar în jur de 200 de mașini.

Fashion Fridays Fair, trei zile pentru fashioniste, la Timisoara

Timișorencele pasionate de modă și de ultimele noutăți în domeniu au ocazia să-și îmbogățească „zestrea”. Fashion Fridays Fair revine cu ediția a patra, care se anunță cel puțin la fel de reușită ca și precedentele. Timp de trei zile, veți putea alege lucrurile care vi se potrivesc, fără să dați pe ele chiar o avere.

RETIM

Curatenia de toamna

Acțiunea de curățenie generală de toamnă s-a mutat în partea de sud a Timișoara. Miercuri, angajații Retim vor acționa în perimetrul str. Sulina (din Calea Șagului în str. Constantin Daniel) – str. Andreescu – str. Muncii – str. Ardealul (din str. Muncii în bd. Dâmbovița) – bd. Dâmbovița (din str. Ardealul în str. Banatul) –

apa calda

Fara apa calda

Colterm anunță că, pentru realizarea unor lucrări de modernizare, miecuri, între orele 8 și 15, va întrerupe furnizarea ape calde la PT 2. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele de pe Bd Republicii și str. Paris, dar și spitalul de copii.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat, miercuri, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Bd. Victor Babeș (p), orele 9 – 15; Orțișoara (p), Checea (p), orele 9 – 15; Lugoj – Micro 4, Bl. 3-13, 18, 22, 23, 35, 36, orele 9 – 15; Sacoșu Turcesc, orele 8 – 16; Sudriaș, Traian Vuia (gara CFR), Susani, Lăpușnic,

Top