Stirile din ziua: 26 octombrie 2014

Colectionarii au facut schimb de placi la Disco Balci / FOTO

Colectionarii au facut schimb de placi la Disco Balci / FOTO

Duminică a fost o zi specială pentru colecționarii de viniluri din Timișoara. În Scârț Loc Lejer, iubitorii de plăci audio au putut să cumpere sau să facă schimb. Oferta a fost bogată, iar cei care au venit la „Disco Bâlci” au putut alege dintre sute de viniluri.

Dubla aniversare la Romanesti: 30 de ani de concerte si un cosmonaut! / FOTO+VIDEO

Ziua de Sâmedru, când intră căldura în pământ, a fost, în acest an, perfectă pentru drumeție. Au profitat de asta câteva mii de timișoreni, care au luat, din nou, drumul Româneștiului, unde a avut loc cel de-al treizecilea concert din peșteră. Alături de ei, singurul cosmonaut român, Dumitru Prunariu, care și-a sărbătorit onomastica în… adâncurile pământului.

lenau

Parintii nu trebuie sa se teama de profesori! Daca apar probleme la scoli, sa le sesizeze

Că elevii chiulesc se știe. În Timiș însă, se pare că și unii profesori uită să dea cu subsemnatul pe la orele de curs pe care ar trebui să le susțină. Inspectorul școlar general Aura Danielescu susține că instituția pe care o conduce se va asigura că profesorii chiulangii se vor gândi de două ori înainte de a decide să nu se prezinte la ore.

Sfat de la Bojin: Daca vrea bani, Robu sa nu mai cante la chitara, ci sa mearga la Bucuresti

Degeaba adună semnături de la oameni și își postează revolta pe Facebook. Dacă nu merge la București, nu va primi bani pentru proiectele orașului. Asta îi transmite președintele CJ, Titu Bojin, primarului Nicolae Robu, fostului său coleg de alianță. Bojin susține că Guvernul Ponta este primul care a acordat atenție Timișului.

Bojin: Inca doua milioane pentru spitalul de copii, pe care Robu nu e nevoie sa le vada

Epopeea spitalului de copii a intrat într-o nouă etapă. În timp ce primarul Nicolae Robu spune că nu știe dacă sunt într-adevăr banii pentru construcția noului corp, președintele CJ Timiș, Titu Bojin, anunță alocarea a încă peste 2,2 milioane de lei, pentru dotarea cu aparatură.

Top