Stirile din ziua: 5 octombrie 2014

Baie de multime cu trufe, in fum de gratare, pentru Klaus Iohannis / FOTO

Baie de multime cu trufe, in fum de gratare, pentru Klaus Iohannis / FOTO

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a ajuns la Timișoara duminică, unde a fost întâmpinat cu brațele deschise de liberali și de PDL-iști. Alături de Nicolae Robu și alți membri de seamă ai PNL și PDL, Iohannis s-a plimbat prin centrul orașului și a dat o tură prin Parcul Rozelor, unde a primit și cadouri.

Iohannis stie ce va face daca va castiga alegerile

Klaus Iohannis știe care va fi primul lucru pe care-l va face dacă va câștiga președinția. După instalarea în funcție, programată pe 22 decembrie, Iohannis va participa, la Timișoara, la comemorarea a 25 ani de la startul revoluției din 1989. Până atunci, va convinge alegătorii să iasă la vot, cu vorba bună și două partide în spate.

PP-DD, ’napoi in tomberon, „domnu’ Dan” la TV-ul lu’ Ghita-Ponta

Ordonanța PSD care a dat liber vagabondajului politic are și cel puțin un lucru bun, în afara celui expus de Vasile Blaga prin maxima că separă bărbații de curve. Și mă refer aici la dezintegrarea totală a PP-DD, partid din care n-a mai rămas nimic, în afară de Dan Diaconescu, Simona Man și mă-sa lu’ Simona Man.

sosea centura

Guvernul da cu flit centurii Timisoarei, dar gaseste bani pentru cele de la Buhusi sau Targu Frumos

Masterplanul General de Transport, făcut public acum câteva zile, exclude total centura de ocolire a Timișoarei. Deși această lucrare a fost promisă de USL în 2012, Ministerul Transporturilor nu mai are în plan să execute proiectul. Primarul Nicolae Robu arată, din nou, acuzator, cu degetul către PSD.

Prea putine grade pentru plimbari cu minibuzul! Tururi complete, abia de la anul

Minibuzele turistice ale primăriei își vor intra în pâine serios abia de anul viitor. Acum e prea frig pentru astfel de plimbări, însă, dacă există solicitări serioase, care să acopere măcar șapte din cele 14 locuri, puteți să faceți un tur al orașului. Până acum au fost doar câteva cereri.

Top