Stirile din ziua: 16 octombrie 2014

Cosmin Contra, favorit sa-i ia locul lui Piturca

Cosmin Contra, favorit sa-i ia locul lui Piturca

Timișoreanul Cosmin Contra este marele favorit să preia postul de antrenor principal al Naționalei, în urma demisiei lui Victor Pițurcă. Potrivit postului de televiziune Digi Sport, Contra ar urma să facă tandem cu Anghel Iordănescu, pe post de director tehnic.

S-a dat startul la Oktoberfest: parada, fanfara, mici si bere la… butoi de plastic / FOTO

Trăsuri trase de cai, fanfară, baloane și multă veselie. Așa s-a dat startul primei ediții de Oktoberfest de la Timișoara. În ciuda vremii nu foarte prietenoase, parada care a anunțat începerea evenimentului i-a înveselit pe trecătorii care au aplaudat și au făcut poze. Până duminică, distracția se mută în cel mai mare cort din România, amplasat în parcarea de la Iulius Mall.

Caldura mai ieftina la Timisoara, posibila cu o singura conditie

Prețul gigacaloriei poate scădea la Timișoara cu o singură condiție: să se facă deopotrivă izolarea termică a blocurilor și contorizarea pe orizontală a apartamentelor. Aceasta este varianta luată în calcul de șefii Colterm, care spun că operațiunile ar putea fi făcute simultan, în viitoarele operațiuni de anvelopare a imobilelor.

Atentie la aragazuri si centrale de apartament, daca nu vreti sa aveti surprize

Pentru că suntem în prag de iarnă, iar sobele și centralele pe gaz vor începe să fie utilizate frecvent, E.On Gaz le recomandă timișenilor să fie foarte atenți. În ultimii doi ani, din cauza neglijenței, au avut loc nu mai puțin de 50 de explozii în județele în care operează compania. Una dintre ele s-a produs în Timiș.

Samartinean are scuze pentru Bojin in problema centurii: „E in campanie electorala”

Deputatul PDL de Timiș Cornel Sămărtinean a făcut joi o declarație politică în parlament, referitoare la disputatul subiect al șoselei de centură a Timișoarei. Se știe, ea nu apare în masterplanul de transporturi făcut de Guvernul Ponta și aprobat la Bruxelles. Cu toate acestea, președintele PSD Timiș, Titu Bojin, insistă că execuția lucrării este finanțată, fără însă a veni cu dovezi concrete în acest sens.

cerșetorii

Batut de o femeie, pentru ca nu a strans destui bani din cersit

În timpul crizei financiare, nici banii obținuți din cerșit nu mai sunt la fel de mulți cum erau odată. Aceasta a fost și motiv de scandal între trei persoane, care locuiesc în niște „colibe” de pe un teren viran situat pe Calea Torontalului. Cei trei au fost implicați într-un conflict, fiind nevoie de intervenția unui jandarm și a unui polițist.

O studenta din Timisoara, in finala concursului international Electrolux Design Lab

Premieră pentru România! Sorina Răsteanu, studentă în Timișoara, s-a calificat în ultima etapă a concursului internațional Electrolux Design Lab. Este pentru prima dată, în cei 12 ani de când se organizează această competiție, când un proiect românesc ajunge atât de departe.

cladiri istorice

Se cauta amatori de reabilitari: primaria da banii, proprietarii de cladiri istorice trebuie doar sa-i ceara

Timișorenii care locuiesc în imobile istorice pot depune, din nou, proiecte pentru reabilitarea acestora, cu bani de la bugetul local. Primăria dă startul unei noi sesiuni a acestui program. După prima dintre ele, numai o singură clădire a întrunit criteriile, dar lucrările nu au început nici până acum.

Sfarsit de legenda: Marian Iancu

În urmă cu zece ani, mai exact în decembrie 2004, Marian Iancu descăleca la Timișoara, iar în ianuarie prelua oficial echipa Poli Timișoara. Se întâmpla la puțin timp după ce Traian Băsescu câștiga alegerile prezidențiale cu un mesaj anti-corupție, printre subiectele preferate fiind chiar Rafo Onești, supranumit „Jafo”. O afacere murdară de unde provenea și cel supranumit „Elefantul”.

colterm

Timisorenii bransati la Colterm nu vor ingheta in case, cei cu centrale ar putea avea insa probleme

Timișorenii nu vor avea, în acest an, probleme cu frigul din apartamente. Cu o condiție: să fie branșați la sistemul centralizat. Colterm are deja asigurat întreg stocul de combustibil pentru sezonul rece, iar directorul societății spune că, și în cazul în care vor fi probleme cu furnizarea gazului, caloriferele vor dudui în miez de iarnă.

Curatenia de toamna

Mașinile Retim intervin joi, pentru a ridica deșeurile timișorenilor, în perimetrul str. Bârzava – str. Casian Munteanu – rambleu CFR – str. Tazlău – Mircea cel Bătrân (din str. Tazlău în str. Livezilor) – str. Livezilor (din Mircea cel Bătrân în str. Manole) – str. Madona – Calea Bogdăneștilor (din str. Madona în str. Bârzava).

Intalnire a Consiliului Consultativ de Cartier Mehala

La iniţiativa Consiliului de Conducere al CCC Mehala, joi, 16 octombrie, va avea loc o întrunire a consiliului de cartier. Aceasta se va desfăşura la Şcoala Generală nr. 19, de pe Bd. Cetăţii nr. 24, de la ora 17. Cetăţenii vor discuta cu reprezentanţii primăriei despre problemele curente ale cartierului. Sunt invitaţi să participe membrii

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel nu a programat joi întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, după cum urmează: Peciu Nou (p), orele 9 – 15; Lugoj – Zona Cotu Mic Bl. 10-14, 18, 19, 21-23, orele 9 – 15; Ciacova (p), orele 8 – 15; Duboz, orele 8 – 19; Dragșina nr. 141, orele 9

Top