Stirile din ziua: 17 octombrie 2014

incendiu

Pizzeria Poli, in flacari

Pizzeria Poli, in flacari

Incendiu, vineri seară, aproape de centrul Timișoarei. Pizzeria Poli, unul din cele mai cunoscute localuri din oraș, a luat foc. La fața locului au sosit pompierii. Din primele informații, se pare că focul a pornit din bucătărie. Angajații și clienții au fost evacuați, restaurantul fiind invadat de un fum înecăcios. Au fost afectate de flăcări

DNA cere arestarea PSD-istilor Hrebenciuc si Adam; Ilie Sarbu sughite

Direcția Națională Anticorupție a solicitat încuviințarea arestării preventive a deputaților PSD Viorel Hrebenciuc și Ioan Adam, urmăriți penal în dosarul retrocedărilor ilegale. În același dosar mai sunt urmăriți penal senatorul de Timiș, Ilie Sârbu și președintele executiv al PSD Timiș, Adam Crăciunescu.

„Baronul padurilor” Adam Craciunescu, putred de bogat

Nu că ar fi o legătură directă, dar în timp ce codrii României cădeau sub drujbă, averea șefului Romsilva, Adam Crăciunescu, creștea și iar creștea. Probabil e vorba doar de o coincidență. Cert este faptul că președintele executiv al PSD Timiș a lucrat aproape toată viața la stat, iar acum este unul dintre cei mai bogați bugetari ai României.

Fiindca e „ostil” si nici nu se prea descurca, Robu l-a lasat pe Stoia aproape fara obiectul muncii

La întoarcerea din concediu, viceprimarul social-democrat Traian Stoia va avea mult mai puține atribuții. De vineri, singurul domeniu de care se va ocupă rămâne cel social, cu pensionari, cantină socială și protecția familiei. Măsura a fost luată de primarul Nicolae Robu, care a ajuns la concluzia că… l-a supraestimat pe Stoia. UPDATE: Stoia crede că Robu are… „o doză mare de probleme”.

Inca un document oficial al Guvernului Romaniei exclude centura Timisoarei! A fost trimis la Bruxelles

Vești oficiale nu foarte grozave în ceea ce privește viitoare centură de sud a Timișoarei: aceasta nu pare să intre în planurile guvernului până în 2020. Ministerul Fondurilor Europene a trimis la Comisia Europeană o propunere pentru Programul Operațional pentru Infrastructura Mare 2014-2020, din care șoseaua care interesează atât de mult timișorenii lipsește. Documentul ar putea fi totuși modificat.

apa calda

Fara apa calda

Colterm anunță că, pentru remedierea unei defecțiuni survenite pe rețeaua termică de transport, va întrerupe, vineri, între orele 8 și 14, furnizarea apei calde la PT 94. Vor fi afectați timișorenii care locuiesc în imobilele de pe Aleea Cristalului, Intrarea Vega, str. Oglinzilor, Urbanus, Uranus și Lidia (parțial).

RETIM

Curatenia de toamna

Mașinile Retim vor acționa vineri în perimetrul str. Bârzava – Calea Bogdăneștilor (din str. Bârzava în str. B. P. Hasdeu) – str. B. P.Hasdeu (din Calea Bogdăneștilor în str. Dunărea) – str. Dunărea (din str. B. P. Hasdeu în str. Bârzava).

aquatim

Apa rece oprita in Buzias

Aquatim anunță că vineri, între orele 8 și 18, va fi întreruptă furnizarea apei reci în Buziaș, pe străzile Primăverii, Republicii, Mihai Eminescu și Crucii. Se va lucra pe str. Primăverii, la legarea imobilelor la conductele noi de alimentare cu apă, în cadrul lucrărilor de investiții finanțate din fonduri europene, prin Programul Operațional Sectorial Mediu.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat vineri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Remus, Gh. Doja (p), V. Madgearu (p), Filaret Barbu, orele 9 – 16; Moșnița Veche (p), orele 9 – 16; Lugoj – Zona Cotu Mic Bl. 10-14, 18, 19, 21-23, orele 9 – 16; Chevereș (p), Buziaș (Cartier Ferma 6, Ovinex Import Export,

Top