Stirile din ziua: 13 noiembrie 2016

Victor Ponta

Victor Ponta, asteptat luni la Lugoj la lansarea candidatilor PSD

Victor Ponta, asteptat luni la Lugoj la lansarea candidatilor PSD

PSD Timiș își lansează luni, 14 noiembrie, candidații la alegerile parlamentare din decembrie. Se va întâmpla la Lugoj, oraș din care provine Călin Dobra, cel care deschide lista pentru Camera Deputaților. Invitatul special al evenimentului este fostul premier Victor Ponta.

Jurnal de campanie (6): Cand Roxana Iliescu sta in „putoarea” lui Basescu / VIDEO

PSD Timiș și-a făcut afișe cu o poză de grup a candidaților. Surpriză însă! Din poză lipsește unul din candidații eligibili. Traian Băsescu spune că exclude orice alianță cu PSD, partid care miroase urât. În Timiș, șefa PMP Roxana Iliescu nu se plânge de această „putoare”. Alina Gorghiu a crezut că face o glumă inteligentă cu clipul ei filmat cu un copil, însă acesta i s-a întors în moalele capului.

ASU Poli

Politehnica Timisoara a scapat printre degete victoria pe terenul rivalei UTA Arad

Mai mult decât un meci, mai mult decat un derby… disputat în nişte condiţii greu de închipuit. Cel mai tare meci din vestul ţării, UTA – Politehnica, s-a disputat pe o arenă prea mică şi pe un gazon mizerabil. Dar pentru că în România fotbalul se joacă în orice condiţii, actorii din teren s-au luptat în primul rând cu noroiul.

Pe muchie de cutit! Leii din Timisoara pierd in ultimele secunde cu Leii din Bihor

BC SCM Timişoara avea o misiune aparent imposibilă pe terenul campioanei en-titre, CSM CSU Oradea, dar în baschet nimic nu este bătut în cuie. Ca de atâtea ori, Timişoara demonstrează că indiferent de statistici sau linii de clasament, totul este posibil, chiar dacă finalul nu le-a aparţinut nici de această dată.

Top