Stirile din ziua: 21 noiembrie 2016

Seara de frumusete, cu zeci de premii, la Iulius Mall

Seara de frumusete, cu zeci de premii, la Iulius Mall

Make-up artişti apreciaţi, machiaje perfecte, zeci de premii şi un public atent și interesat, care apreciază frumuseţea. Așa a fost la „Beauty Revelation”, primul eveniment din Timișoara dedicat exclusiv machiajului, desfășurat la Iulius Mall.

deszăpezire

Cine va aduna zapada de pe soselele din Timis: lista firmelor cu contracte de deszapezire

Poate să ningă! Timișul e pregătit de zăpadă, cel puțin teoretic. Pe site-ul prefecturii au fost publicate contractele de deszăpezire a drumurilor naționale și județene, dar și a străzilor din Timișoara, așa că, dacă zona în care vă aflați va fi acoperită de omăt, măcar veți ști cine ar trebui să intervină…

Inainte de Craciun, Timisul va avea 15 noi kilometri de autostrada

Timişul rămâne singurul judeţ din România care va beneficia de noi kilometri de autostradă în acest an. Ministrul Transporturilor a confirmat că la jumătatea lui decembrie va deschide o primă parte din lotul 2 al autostrăzii Lugoj – Deva, de fapt, singurii noi kilometri care vor deveni funcţionali în acest an.

Alerta de gripa aviara, la mica distanta de Timisoara

La mică distanţă de Timişoara a fost lansată din nou o alertă de gripă aviară. Mai multe judeţe din Ungaria, aflate la graniţa cu România, au fost afectate de apariţia virusului H5N8. Mii de păsări vor fi sacrificate.

Nu l-a convins pe Robu, asa ca Andreea Stanila nu mai este arhitect-sef al Timisoarei

Șase luni: atât a rezistat Andreea Stănilă ca arhitect-șef la Primăria Timișoara. Atribuțiile i-au fost delegate, din nou, lui Sorin Ciurariu. Altfel, alți angajați ai PMT vor pleca, prin transfer, către CJ Timiș, iar organigrama instituției ar trebui să fie gata în această săptămână.

Intalnire peste timp cu Nicolae Ceausescu: istoricul Adam Burakowski vine la Timisoara

Zilele Culturii Poloneze îl aduc la Timișoara pe istoricul polonez Adam Burakowski, specialist în istoria comunismului din Europa Centrală şi de Est. A doua ediție a volumului „Dictatura lui Nicolae Ceauşescu (1965-1989). Geniul Carpaţilor”, a apărut recent la Editura Polirom şi în format digital.

Poveste de Craciun la Budapesta, cu Edvin Marton și Cirque de Monte Carlo / FOTO

Se apropie una dintre cele mai frumoase sărbători ale anului, Crăciunul , o perioadă ce aduce bucurie, frumuseţe, surprize, dar şi multă lumină în sufletele tuturor. Pentru creștinii romano-catolici, Adventul este perioada de pregătire pentru Nașterea Domnului, care începe cu patru duminici înainte. Acesta este și momentul în care, în Europa, se deschid faimoasele târguri de Crăciun.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat luni, 21 noiembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Ovidiu Balea (p), Ion Ionescu de la Brad Bl. 121, orele 9 – 17; Giarmata – fosta livadă de piersici, Biled (p), Tormac – partea cu postul trafo spre Sipet și Berini, CRR/Baza de recepție fost IAS, orele 9 – 17.

Top