Stirile din ziua: 17 noiembrie 2016

Constantin Ostaficiuc, condamnat definitiv cu suspendare in dosarul Ornella Design

Constantin Ostaficiuc, condamnat definitiv cu suspendare in dosarul Ornella Design

Curtea de Apel Timișoara l-a condamnat la opt luni de închisoare cu suspendare pe fostul președinte al CJ Timiș, Constantin Ostaficiuc, pentru conflict de interese în formă continuată. Sentința inițială a Tribunalului Timiș era de un an de închisoare.

In aer! Comisia de Etica a UVT, despre doctoratul lui Kovesi: are 5% similitudini cu alte texte

Cazul acuzaţiilor de plagiat lansate asupra tezei de doctorat a şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, este atât de complicat încât a fost imposibil de convocat o comisie de specialişti care analizeze lucrarea. Comisia de etică a UVT a fost nevoită să analizeze, cu un program informatic, textul. Concluziile arată că acuzaţiile se susţin doar parţial, pentru 5 procente din teză. Un răspuns clar… da sau nu, e plagiat, nu a fost emis.

1 Decembrie la Timisoara: parada militara, concert cu Delia si foc de artificii

Paradă militară, concerte de muzică populară, Hora Unirii, aprinderea iluminatului festiv de sărbători și, în final, un recital Delia, urmat de un foc de artificii. Acesta este programul zilei de 1 Decembrie la Timișoara, așa cum a fost anunțat de Prefectura Timiș.

Stati inghesuiti in autobuz? Trimiteti-i poze primarului Robu!

Sunteți nemulțumiți de felul în care circulați cu mijloacele de transport în comun? La fel e și primarul Nicolae Robu, care caută voluntari dispuși să-i semnaleze – și să fotografieze – deficiențele sistemului gestionat de RATT. Edilul a cerut șefilor regiei să introducă pe traseu mai multe vehicule.

Inca o bucata din minicentura Timisoarei e gata: fara restrictii pe drumul dintre Sacalaz si Sanmihai

O parte din așa-numita minicentură a Timișoarei a fost finalizată oficial joi. Este vorba despre DJ 591C Săcălaz – Sânmihaiu Român, pe o distanță de 5,4 kilometri. Drumul arată ca-n palmă și, pentru ca el să rămână în cea mai bună formă, vor fi instituite restricții de tonaj.

Cand te bagi in troaca, te mananca social-democratii

Despre polemica dintre niște populiști mai mici și niște populiști mai mari, pesediștii și liberalii, pe tema majorărilor salariale la bugetari am mai scris. Habar n-am dacă populiștii aia mai mici chiar tremurau pentru sănătatea echilibrului macroeconomic al României sau, pur și simplu, le era ciudă că nu le-a venit lor ideea.

Festivalul Filmului Japonez la Timisoara, la prima editie: Cinema despre… mancare

Timișorenii sunt invitați, până duminică, la un eveniment în premieră în orașul lor. Este vorba despre Festivalul Filmului Japonez, care pune și urbea de pe Bega în programul Lunii Culturii Japoneze în România. Ambasadorul Țării Soarelui Răsare va veni special pentru proiecția din 20 noiembrie.

aquatim

Fara apa rece la Ghiroda

Aquatim anunță că joi, 17 noiembrie, între orele 9 și 14, va întrerupe furnizarea apei în Ghiroda, pe străzile Negoiu, Scărișoara, Biruinței, Speranței, Monaco și Bucuriei, pentru lucrări de modernizare a rețelelor de apă. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinetele consumatorilor din localitate să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare

apa calda

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, în vederea remedierii unei defecțiuni apărute pe rețeaua termică primară, va întrerupe joi, 17 noiembrie, între orele 8 și 20, furnizarea apei calde și a încălzirii la PT 39, 40 și 41. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor Carol Davila, Glăvan, I. I. de la Brad (parțial), Ion

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat joi, 17 noiembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – spl. N. Titulescu (p), Ion Ionescu de la Brad Bl. 132, Aleea Pădurea Verde (p), Intrarea Săgeții nr. 1, 3, sc. B, orele 9 – 17; Săcălaz – zona str. II și III, Moșnița Veche (p), Lugoj – str. Ghiocelului, Bocșei (p),

Top