Stirile din ziua: 27 noiembrie 2016

Nimic nu e imposibil! Poli Timisoara umileste campioana Romaniei

Nimic nu e imposibil! Poli Timisoara umileste campioana Romaniei

Mulţi văd, puţini pricep! Aproape nimeni nu se gândea că Poli poate bate o echipă ce tocmai câştiga în Liga Europa un meci crucial şi venea la Timişoara pentru a bifa trei puncte în faţa unei formații cu probleme. Şi totuşi, în fotbal orice este posibil.

Subiecte de Bac si Evaluare Nationala, pentru 10.000 de elevi din Timis care dau examen in 2017

Elevii care vor susţine anul viitor examenele de bacalaureat şi cele de evaluare naţională pot deja să se pregătească. Modelele subiectelor au fost deja publicate, astfel doritorii le pot consulta. În jur de 10.000 de elevi sunt aşteptaţi în 2017 să ia parte, în Timiş, la cele două examene.

Cei mai tari rectori din tara pleaca din Consiliul National al Rectorilor! Printre ei, si Marilen Pirtea

Cele mai importante universități din țară se retrag din Consiliul Național al Rectorilor. Universitatea București, Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, Universitatea de Vest Timișoara, Academia de Studii Economice și Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, reunite în Consorțiul Universitaria, au luat această decizie până în momentul în care statutul CNR va fi redefinit.

Vaporasele de pe Bega si povestea drobului de sare

Ce mare fericire a fost pe primarul Nicolae Robu când, în sfârșit, a venit primul vaporetto în Timișoara. Apoi au venit și altele, pentru care primăria a achitat în total nu mai puțin de șapte milioane de lei. Aceste vaporașe urmau să fie integrate în transportul public, să se bucure de ele toți timișorenii.

Robu, resemnat in lupta cu intunericul: Nu avem alternativa la bezna de pe strazile Timisoarei

Aproape seară de seară, bezna se instalează în câte un cartier din Timișoara. E întuneric, de luni bune, și pe malul Begăi, iar veștile venite dinspre primărie sunt cât se poate de proaste. Practic, conform lui Nicolae Robu, nu prea există vreo soluție. De vină sunt monopolul și lipsa de interes, dar și felul în care sunt întocmite contractele.

Top