Stirile din ziua: 25 noiembrie 2016

BC Timisoara pierde din nou dupa un meci echilibrat

BC Timisoara pierde din nou dupa un meci echilibrat

„5-ul” Sibiului a fost puţin mai bun decât „5”-ul Timişoarei în unul din capetele de afiş ale etapei a 10-a din sezonul regulat al primei ligi de baschet masculin. Partida nu avea cum să fie altfel decât echilibrată, gazdele cu o grupare experimentată, dar cu o bancă destul de „subţire”, întâlnind o formaţie a bănăţenilor

A murit Lorin Fortuna!

Revoluționarul Lorin Fortuna, cunoscut pentru excentricele sale intervenții ezoterice, s-a stins din viață vineri, 25 noiembrie, pe secția ATI a Spitalului Județean. În vârstă de 68 de ani, acesta era internat de câteva zile și suferise o intervenție chirurgicală de urgență.

Timisoara va avea sala polivalenta de 16.000 de locuri, dar nu stim cand

Compania Națională de Investiții a anunțat Primăria Timișoara că a fost aprobată construirea unei săli polivalente ultramoderne în orașul de pe Bega. Nu se știe cât costă și nici când ar putea începe efectiv lucrările. Primarul Nicolae Robu spune însă că sala se va face, indiferent de rezultatul alegerilor, pentru că există un angajament guvernamental.

Jurnal de campanie (10): PSD conduce in Timis intr-un sondaj cu rezultate mai putin surprinzatoare

PSD are în Timiș un avans de patru procente în fața liberalior. O spune un sondaj făcut la comanda social-democraților, ale cărui rezultate nu diferă mult de scorul de la alegerile locale. Marea dilemă privind viitorul premier în cazul în care PSD face majoritate ar putea să aibă dezlegare la Timișoara. Cu ce timișorean seamănă portretul robot al viitorului posibil premier PSD vedeți mai jos.

Primaria a gasit spatii sa dea la CJ Timis, Muzeul Revolutiei ar trebui sa primeasca unda verde

Primăria a găsit în timp record spațiile solicitate de CJ Timiș. Primarul Nicolae Robu spune că i-a transmis deja președintelui CJ Sorin Grindeanu răspunsul oficial, așa că acum așteaptă confirmarea. Grindeanu susține că la el încă nu a ajuns nimic, dar așteaptă cu interes soluția municipalității.

Transformarea vechii Dermatologii in centru multicultural, depusa pentru finantare pe bani europeni

Primăria Timișoara depune pentru finanțare europeană primul proiect pe POR. Este vorba despre transformarea fostei clinici de dermatologie de pe strada Mărășești în centru multicultural. Suma vizată: în jur de cinci milioane de euro, durata lucrării fiind estimată la trei ani.

Constructia primului cartier ridicat de la zero in Timisoara in ultimii 20 de ani incepe in 2017 / FOTO

Se numește Isho și va transforma zona fostei ILSA, lăsată în paragină vreme de mai mulți ani, într-unul dintre cele mai bune spații de muncit și trăit în Timișoara. Totul va începe din primăvara lui 2017, când va fi pusă prima cărămidă la Isho Offices, noul proiect al antreprenorului Ovidiu Șandor.

Targ virtual de joburi: sute de oferte in strainatate pentru medici, asistenti si infirmieri

Cele mai mari companii de recrutare din lume caută, în continuare, personal medical din România pentru spitalele și clinicile din Europa. Dacă vă interesează, fiți pe fază: începe Târgul Virtual de Joburi pentru Personalul Medical, care va dura trei săptămâni.

(P) PMP Timiș a inceput ecologizarea mediului inconjurator

Partidul Mișcarea Populară Timiș a inițiat o acțiune de ecologizare a malurilor pârâului Nădrăgel, din comuna Nădrag. Cei peste 50 de participanți, membri de partid și simpatizanți, au strâns în mai puțin de o oră, 40 de saci de gunoaie. Grija față de mediul înconjurător este una dintre preocupările Partidului Mișcarea Populară.

Intreruperi de curent

Enel a programat vineri, 25 decembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Ion Ionescu de la Brad Bl. 124, A. Demetriade (p), Divizia 9 Cavalerie (p), Mureș nr. 13,15, orele 9 – 17; Tormac – zona Sat – partea cu postul trafo spre Sipet și Berini, Bulgăruș, Șandra, Parc Fotovoltaic Ary Wind Energy,

Top