Stirile din ziua: 23 noiembrie 2016

USR, cu reclamatia la BEJ: Celelalte partide se tem de noi

USR, cu reclamatia la BEJ: Celelalte partide se tem de noi

Nicio regulă în ceea ce privește afișajul electoral în Timiș nu este respectată! Asta susțin reprezentanții USR, conform cărora toți contracandidații lor încalcă orice prevedere legală în domeniu și lipesc postere peste postere. Oamenii lui Nicușor Dan au depus deja plângeri la BEJ.

Optimism la Poli Timisoara: 99,99% vom recupera punctele la TAS

„Până la Revelion vrem să băgăm cel puţin o echipă sub noi” este deviza celor de la Poli Timişoara care este mai aproape ca niciodată să se împlinească. Şi asta nu doar datorită situaţiei din clasament, ci şi pentru faptul că gruparea viola ar urma să primească 8 puncte „cadou” de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

PMP Timis se lauda ca a luat 40 de liberali de la Recas, Popoviciu le doreste succes cu un candidat de 8%

PMP Timiș anunță că a luat 40 de liberali de la Recaș, în frunte cu Marinel Pașca, fost primar și președinte al organizației, care dă vina pe Nicolae Robu și Alin Popoviciu. Acesta din urmă nu crede că în Recaș mai erau 40 de membri la PNL și spune că oricum Pașca nu mai era președinte de două săptămâni. Popoviciu are și o urare pentru „populari”.

Avem tobogane noi si tartan, stam prost cu vopseaua! Primaria a refacut mai multe locuri de joaca din oras

Primăria Timișoara a reabilitat total, în acest an, 20 de locuri de joacă, din cele peste 170 existente în oraș. Ultimul dintre ele, cel din zona Favorit. E drept că unii micuți au plecat acasă mânjiți pe mâini din cauza vopselei neuscate, dar, per total, mămicile s-au declarat mulțumite.

Va fi unda verde si pe al treilea bulevard! Robu explica de ce viteza optima este de 50 km/h

Încă un traseu cu undă verde promis de primarul Nicolae Robu: este vorba despre porțiunea cuprinsă între Banca Națională și Spitalul Județean, care ar putea intra în sistem chiar de miercuri, 23 noiembrie. Edilul explică și de ce viteza optimă pentru unda verde nu va niciodată 70 km/h.

(P) Calin Dobra: Noi am fost mereu in mijlocul oamenilor, nu doar acum, in perioada electorala

Domnule Dobra, constatăm că PSD Timiș a pornit în forță campania electorală, iar prima întâlnire cu cetățenii a fost la Lugoj în prezența fostului premier Victor Ponta. Lugojul nu e doar leagănul social-democrației românești, ci și un reper la nivel național pentru PSD. Administrația noastră de aici, în frunte cu domnul primar Francisc Boldea, a

Cumparaturi cu megareduceri, pana la miezul noptii la Iulius Mall

Sunteți pregătiți de cumpărături până la miezul nopții? Iulius Mall Timişoara te așteaptă vineri, 25 noiembrie, alături de cea mai bun prietenă sau de cel mai bun amic, să vă bucurați de sesiuni de shopping, cu reduceri de până la 80%! Black Friday Friends este cea mai bună ocazia de a face achiziții importante, la prețuri mici.

apa calda

Fara apa calda si caldura in zona centrala, inclusiv in scoli si spitale

Colterm anunță că, în vederea remedierii unei defecțiuni apărute pe rețeaua termică primară, va întrerupe miercuri, 23 noiembrie, între orele 8 și 18, furnizarea apei calde și a încălzirii la PT 1A, 1B, 2, 3, 4, 4A, 4B, 6, 7A, 7B, 7C și 24. Vor fi afectați cei care locuiesc în imobilele arondate zonei centrale:

Intreruperi de curent

Enel a programat miercuri, 23 noiembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. E. Quinet (p), Calea Torontalului (p), Zborului (p), Timiș (p), orele 9 – 17; Pișchia – Foraj Apă, Cabana Vânătoare, ferma Fazani, Baraj Murani, Parța – COMTIM, Săcălaz – zona str. IV și III), Făget – Calea Lugojului (p), Tormac –

Top