Stirile din ziua: 15 noiembrie 2016

Timpark nu se scumpeste nici in 2017! Mai ramane sa se faca si parcari

Timpark nu se scumpeste nici in 2017! Mai ramane sa se faca si parcari

Șoferii vor plăti, în 2017, în principiu, aceleași tarife pentru parcarea în sistem Timpark. Consilierii locali au aprobat, în ultimul plen, prețurile pentru anul viitor și, cu excepția unor mici ajustări, acestea sunt nemodificate din 2013. Nici în acest an nu a fost construită, de la 0, o parcare de mari dimensiuni în Timișoara.

colterm

Colterm, majorare de capital de 19 milioane de euro! Robu: 100% nu vor fi probleme la iarna cu apa calda si caldura

Colterm ar trebui să devină o companie profitabilă, care să nu mai acumuleze datorii și să nu-și mai pună abonații în situația de a rămâne fără apă caldă și căldură. Totul, cu ajutorul CL Timișoara, care a aprobat marți o majorare substanțială de capital. Proiectul a fost votat în unanimitate.

Parcul si complexul sportiv din Calea Lipovei, in lucru din primavara lui 2017

În primăvara lui 2017 ar trebui să înceapă construcția anunțatul complex sportiv din Calea Lipovei. Acesta va include și parcul pe care îl tot anunță de câțiva ani Primăria Timișoara. Nicolae Robu spune că tot anul viitor ar trebui să fie deschise și șantierele pentru investițiile similare din Calea Buziașului și Calea Șagului.

PNL inca nu a decis cine ia locul lui Robert Kristof in CL Timisoara

PNL are, până la viitoarea ședință de plen, un consilier în minus. Robert Kristof a devenit administrator public, dar liberalii încă nu l-au desemnat pe cel care îi va lua locul în CL. O decizie va fi luată în zilele următoare. Va fi a doua modificare a componenței consiliului local, de la alegerile din iunie.

Mihai Cojocaru va fi, timp de o saptamana, „umbra” primarului Nicolae Robu

Un tânăr de 26 de ani care a propus un proiect denumit „Timișoara sustenabilă, capitala verde a mobilității din România” este câștigătorul unui concurs al cărui premiu este o săptămână cu primarul Nicolae Robu. Mihai Cojocaru este un „biciclist bun”, care are în plan mai multe îmbunătățiri în viața comunității pe două roți.

Scade riscul de inundatii in Timis, dar situatia este in continuare monitorizata

Specialiştii de la Direcţia Apelor au anunţat că nivelul apelor este în scădere, cu excepţia râului Timiş şi a zonelor de la graniţa cu Serbia, unde a ajuns unda de viitură. Sunt monitorizate atent bazinele râurilor Bega Veche, Timiş, Bârzava şi Moraviţa. Formaţia de intervenţie a ABA Banat este pregătită să intervină.

Solutie antihaos in trafic: inca o banda in Piata Marasti, dar nu se stie de cand

Haosul din zona centrală a Timișoarei are o explicație: fluidizarea traficului face ca aici să ajungă mai multe mașini. Asta susține primarul Nicolae Robu, care spune că în „girația” din Piața Mărăști va mai fi creată o bandă de circulație. Până atunci se fac tot felul de experimente, la care ar putea contribui orice timișorean.

Handbalistii merg cu incredere la Resita, pentru derby-ul Banatului

SCM Politehnica Timişoara a pregătit derby-ul bănăţean cu HC Adrian Petrea Reşiţa prin antrenamente şi în zilele de sâmbătă şi duminică. În această săptămână sunt două meciuri importante: cel de miercuri, ora 16, de la Reşiţa, respectiv cel de sâmbătă, ora 19, acasă cu RK Ribnica, în Cupa EHF.

Pare paradoxal, dar PSD se pregateste de opozitie, iar PNL de guvernare

PSD conduce detașat în toate sondajele de opinie și, pe cale de consecință, va trece primul linia de sosire în noaptea de 11 spre 12 decembrie. Dacă și ALDE va reuși să treacă pragul electoral de 5%, PSD are șanse imense să ajungă la guvernare, e drept fără penalii Dragnea sau Ponta pe scaunul de premier.

Barcelona: culori, veselie, Guell, Camp Nou! Pleaca intr-o vacanta de neuitat chiar de la Timisoara / FOTO

Unul dintre cele mai frumoase orașe ale lumii, Barcelona, este, de acum, și una dintre destinațiile preferate de vacanță ale bănățenilor. Poți acum să te plimbi pe La Rambla, să vezi Camp Nou, să vezi lumea de pe Montjuïc și, în general, să petreci câteva zile de neuitat. Nu trebuie decât să iei un avion de la Timișoara!

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat marți, 15 noiembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Chiriac, Gh. Ranetti, Hebe, Glad, Snagov (p), Lev Tolstoi, Eneas(p), Ion Ionescu de la Brad Bl. 131, orele 9 – 17; Dumbrăvița – str. Eroilor, Gh. Doja (p), T. Vladimirescu (p), I. Attila, P. Șandor, Bobâlna, Lalelelor (p), F. Zoltan, V.

Top