Stirile din ziua: 2 noiembrie 2016

Tariceanu si patru fosti parlamentari ALDE

Tariceanu, la Timisoara: ALDE vrea sa fie busola care tine directia corecta

Tariceanu, la Timisoara: ALDE vrea sa fie busola care tine directia corecta

Alina Gorghiu nu reprezintă în niciun fel liberalismul, iar Dacian Cioloș are 0 realizări ca premier – sunt concluziile la care au ajuns copreședinții ALDE, Daniel Constantin și Călin Popescu Tăriceanu. Cei doi cred că, în Timiș, partidul va avea rezultate mult mai bune la alegerile generale decât la localele din iunie.

cladiri istorice

Climathon: 24 de ore de idei pentru reabilitarea cladirilor istorice, la Timisoara

Timişoara s-a alăturat demersurilor realizate în peste 100 de oraşe din întreaga lume, în cadrului unui proiect de reabilitare a clădirilor istorice. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în calitate de unic partener al Programului CLIMATE KIC în România pentru perioada 2014-2020, a organizat Climathon.

coronavirus

Aproape 4 milioane de euro pentru dotarea viitoarei clinici de mari arsi de la Timisoara

Timişoara va avea, de anul viitor, o clinică de specialitate care se va putea ocupa de pacienţii cu arsuri grave. Va fi un centru cu cinci paturi, pentru care este nevoie de aparatură specială. Ministerul Sănătății a alocat peste 17,2 milioane de lei pentru dotarea noii clinici.

Gala de Blues Jazz Kamo: inca o poveste muzicala pentru suflet

Gala de Blues Jazz Kamo, cel mai longeviv festival de jazz şi blues din Timişoara, revine, la jumătatea lunii noiembrie, cu ediția cu numărul 26. Directorul artistic Johnny Bota a pregătit, și în acest an, un program intens, care reunește muzicieni din mai multe țări, în proiecte inter-culturale, care spun povești de suflet.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat miercuri, 2 noiembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. D. Paciurea nr. 6, I. Ionescu de la Brad bl. 134, sc. B, Aleea Pădurea Verde (p), Avram Imbroane (p), orele 9 – 17; Otelec (p), Butin (p), Giarmata – fosta livadă piersici, Dudeștii Noi – Calea Sînandrei nr. 44, Săcălaz

Top