Stirile din ziua: 9 noiembrie 2016

Firmele straine au venit la Timisoara sa intre in contact cu afacerile locale de succes

Firmele straine au venit la Timisoara sa intre in contact cu afacerile locale de succes

Zeci de afaceri de succes au fost dezbătute, la Timişoara, în cadrul unei întâlniri menită să ofere firmelor din zona de vest a României posibilitatea să-şi găsească parteneri, fie din ţară, fie din străinătate. La Innomatch 2016, un eveniment organizat de ADR Vest şi Asociaţia Tehnimpuls, au participat peste 150 de persoane.

Retro IT: calatorie peste timp prin lumea calculatoarelor, la Iulius Mall

Dacă te pasionează istoria calculatorului fără de care nu-ți imaginezi cum ar fi astăzi viața ta, trebuie neapărat să dai o raită pe la mall. Aici vor putea fi văzute, timp de o săptămână, peste 1.300 de exponate, parte a celei mai mari colecții de calculatoare și procesoare vechi din România.

Mexicanii sunt interesati de industria automotive din Timis

Ambasadorul Mexicului în România, Jose Arturo Trejo Nava, vrea intensificarea relaţiilor economice dintre ţara sa şi judeţul Timiş. El se bazează pe relaţiile şi sprijinul Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş pentru realizarea acestui deziderat. Jose Arturo Trejo Nava s-a aflat miercuri în oraşul de pe Bega într-o vizită oficială.

Asfalt pe inca 16 kilometri de drumuri judetene din Timis, daca ne lasa iarna

Trei drumuri județene din Timis vor fi recepționate până la finele anului, dacă vremea permite acest lucru. E vorba despre 16,15 kilometri de șosea, dar, cel puțin într-unul dintre cazuri, e totuși puțin probabil că vor fi realizate, în șase săptămâni, 45% din lucrări. CJ vrea și 40 de milioane de euro bani de la UE, tot pentru drumuri.

Clinica ORL de pe Revolutiei va avea o noua fata si lift! Doar din toamna lui 2017

La un an de când consilierii locali au avizat reabilitarea Clinicii ORL și montarea unui lift, primăria scoate la licitație lucrarea. Dacă totul merge bine, în toamna lui 2017, clădirea de pe Bd. Revoluției va scăpa de aspectul dezolant, iar bolnavii nu vor mai fi cărați cu targa pe scări. Totul, contra sumei de peste 456.000 de euro.

Noua organigrama a Primariei Timisoara se „coace” de jumatate de an, dar nu e gata

Angajații Primăriei Timișoara se chinuie de aproape jumătate de an să facă noua organigramă pe care a anunțat-o Nicolae Robu, imediat după alegerile din iunie. Actele sunt tot la Serviciul Resurse Umane, al cărui șef nu a apucat să „rezolve toate detaliile”. De organigramă depind și concursurile pentru directorii de direcții.

Timisoreanul ucis de iubita adolescenta, implicat in dosarul „minore pentru VIP-uri”

O crimă oribilă a șocat, marți seara, locuitorii de pe liniștita stradă Cozia, din cartierul Elisabetin. Dan Ardelean, un om de afaceri de 48 ani, a fost înjunghiat mortal de iubita lui abia trecută de vârsta majoratului. Bărbatul urma să fie judecat pentru implicarea sa într-un celebru dosar de prostituție.

aquatim

Apa rece oprita in mai multe localitati

Aquatim anunță întreruperi în furnizarea apei potabile în mai multe localități din Timiș. Astfel, joi, 10 noiembrie, între orele 9 și 17, va fi oprită apa în Racovița, Hitiaș, Ficătar, din cauza întreruperii energiei electrice la stația de tratare Hitiaș, care alimentează localitățile respective. Tot joi, între orele 9 și 14, nu va fi apă

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel nu a programat miercuri, 9 noiembrie, întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Giarmata – fosta livadă de piersici, Moșnița Veche (p), foraje Aquatim – F19, F21, F24, F26, F28, F30, F32, F34, F37, F39, Săcălaz – zona str. IV și III), Butin (p), orele 9 – 17; Lugoj –

Top