Stirile din ziua: 22 noiembrie 2016

Despre Ion Iliescu, revolutionari si „cetateanul de onoare” al Timisoarei Adrian Sanda

Se apropie zilele aniversare ale Revoluției din decembrie 1989 și, ca în fiecare an, „vedetele” incontestabile ale momentului vor fi revoluționarii. Da, în nomenclatorul de meserii n-a fost introdusă (încă) această profesie, dar poate ar trebui.

Opera mai asteapta: la 9 luni de la castigarea licitatiei de reabilitare nu exista avize de la Cultura

Fațada Operei nu va intra prea curând în reabilitare, deși licitația a fost adjudecată încă din martie. Lucrarea nu are aviz de la Direcția de Cultură, care solicită completarea dosarului. Între timp, de pe clădire urmează să fie îndepărtate elementele care nu sunt bine fixate și care ar putea răni trecătorii.

Cursele aeriene Munchen – Timisoara, afectate miercuri de greva pilotilor de la Lufthansa

Orarul zborurilor de pe Aeroportul Timişoara ar putea fi afectat, miercuri, de greva piloţilor de la compania germană Lufthansa. În urma neînţelegerilor dintre companie şi piloţi, aceştia vor intra în grevă timp de 24 de ore. Este vorba despre legături între oraşul bănăţean şi Munchen, câte trei în fiecare direcţie.

Targul de Craciun, la editia cu numarul 10: cupola spectaculoasa, Andra, Rock for Revolution / PROGRAM

Târgul de Crăciun de la Timișoara va fi deschis oficial pe 1 decembrie, însă pregătirile au început deja. În aceste zile este montată cupola luminoasă, care va fi, promit reprezentanții PMT, în formă de stea. Pe 10 decembrie este programat și un concert care va marca împlinirea a zece ani de când Timișoara are piață tradițională de Crăciun, iar pe 20 decembrie va fi Rock for Revolution.

gral

Jurnal de campanie (9): Sondaj cu rezultate socante in Timis

Un sondaj făcut în Timiș la comanda unui partid răstoarnă toate calculele existente până la această oră. Potrivit datelor, PNL-ul lui Nicolae Robu e în cădere liberă, ajungând abia a treia forță din județ. Liviu Dragnea e negru de supărare după ce guvernul i-a atras atenția că morții nu mai au drept de vot. Normal, acum strigă: „fraudă”! Cică Maria Grapini e oprită pe stradă de tot felul de fani. Le dă oare autografe în „grapineză”?

Primaria a cumparat Colegiul Banatean! Plateste in rate 4,6 milioane de euro

În sfârșit: Primăria Timișoara a reușit să achiziționeze Colegiul Bănățean! Municipalitatea s-a înțeles cu Episcopia Romano-Catolică, după negocieri care au durat mai mulți ani, și a obținut un preț de 4.6 milioane de euro, plătibil în rate. Primarul Nicolae Robu spunea, la începutul anului școlar 2016/2017, că tranzacția va fi încheiată până în luna decembrie.

apa calda

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, pentru remedierea unei defecțiuni survenite pe rețeaua termică primară, va întrerupe marți, 22 noiembrie, între orele 8 și 16, furnizarea apei calde și încălzirii la PT 72 și 75. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor Lugojului (parțial), S. Bărnuțiu (parțial), Telegrafului (parțial), Tibiscum, Dorobanților, I. Gozna, Mătăsarilor și

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat marți, 22 noiembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Ion Ionescu de la Brad Bl. 116, Spl. N. Titulescu (p), Pop de Băsești (p), Bd. General Ion Dragalina (p), Gării (p), orele 9 – 17; Moșnița Veche (p), Giroc – blocurile de pe str. Bicaz, Tormac – zona Moară –

Top