Stirile din ziua: 14 noiembrie 2016

PSD-istii, la Lugoj: Ponta, prim-ministru! Social-democratii au inceput lansarile de candidati /FOTO

PSD-istii, la Lugoj: Ponta, prim-ministru! Social-democratii au inceput lansarile de candidati /FOTO

Social-democrații din Timiș au făcut, luni, prima lansare de candidați la Lugoj, acasă la Călin Dobra, cel care deschide lista pentru Camera Deputaților. Vor urma și altele, în alte părți ale județului. La Lugoj a venit și Victor Ponta, care a fost întâmpinat cu urale și care a avut un discurs presărat cu ironii la adresa liberalilor și a guvernului de tehnocrați.

Campion national la polo, Iulian conduce cu Uber ca sa isi deschida un bazin de inot pentru copii

Uber este o comunitate de pasageri și șoferi parteneri care își împart mașina personală. Partenerii care te conduc la destinație pe platforma Uber sunt oameni foarte diferiți. Părinți, bunici, studenți, antreprenori, artiști, sportivi – toți au povestea lor și un motiv aparte pentru care au ales să conducă pe platforma Uber.

Ponta: Tovarasa Gorghiu-Dej a venit la Robu, un fel de Vanghelie de Banat

Fostul premier Victor Ponta a venit luni, pentru vizite electorale în Timiș și Caraș-Severin. Social-democratul a ajuns la concluzia că șefa PNL, Alina Gorghiu, „e de la PSD” și ar fi fost mai potrivită pentru sectorul 5 din București. Ponta spune însă că și Nicolae Robu e un fel de… Marian Vanghelie.

Seful Companiei de Drumuri confirma: Centura de Sud a Timisoarei va fi gata in 2019

Cea mai mare nemulţumire a timişorenilor legată de proiectele de infrastructură a fost legată de centura rutieră de ocolire a oraşului. Cătălin Homor, şeful noii Companii Naţionale de Investiţii Rutiere, apărută prin reorganizarea CNADNR, a confirmat că lucrările la centura sud vor fi gata spre sfârşitul anului 2019.

Robu, suparat pe Directia de Urbanism: Andreea Stanila mai sta, Alin Moga a fost retrogradat

Primarul Nicolae Robu este nemulțumit de cea pe care, în mai, a numit-o interimar arhitect-șef al Timișoarei. Edilul nu se gândește încă s-o schimbe pe Andreea Stănilă, dar a dat totuși pe cineva afară. Serviciul Certificări și Autorizații de la Direcția de Urbanism a rămas fără șef.

Daniel Funeriu vede doi viitori ministri pe listele de candidati din Timis

Marilen Pirtea (PNL), ministru al Educației, și Cătălin Drulă (USR), titular la Tranporturi. Acesta este pronosticul fostului ministru al Educației, Daniel Funeriu, despre doi candidați din Timiș. Funeriu crede că PNL va fi pe primul loc la nivelul județului, iar ALDE nu va trece pragul electoral. El mai spune că Nicolae Robu își joacă viitorul politic la aceste alegeri.

Primarilor din Timis li se cam rupe de turism: exemplele Bogda si Ortisoara

Avem câte ceva promovat, din punct de vedere turistic, în Timiș, dar pe primari nu-i prea interesează. Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în Timiș încearcă să monteze două panouri informative, dar n-a primit niciun răspuns de la edili. Oricum, primăriile din județ nu prea se sinchisesc nici măcar să-și achite cotizațiile.

SDM, monopol si pe sosele si trotuare? Dupa strazile de piatra si semafoare

Din vara lui 2017, SDM s-ar putea ocupa singură de întreținerea tuturor străzilor din Timișoara, iar din 2018 ar putea primi în grijă și trotuarele. Direct, fără licitație. Aceeași societate se ocupă deja exclusiv de străzile de piatră, dar și de semfoare și întreaga semnalizare rutieră din oraș. Plata pentru aceste servicii este de milioane de euro.

(P) Mesajul presedintelui Sorin Grindeanu pentru viitorii parlamentari de Timis: Sa nu uite niciodata ca timisenii au mari asteptari de la ei, asa cum am si eu

Domnule Grindeanu, recent ați lansat un apel la o campanie electorală civilizată și decentă. Aveți semnale că ar putea fi altfel? Nu în mod direct, însă dacă mă uit la disperarea unora pot să anticipez că se vor preta și la o campanie agresivă, bazată doar pe atacuri. Nu mă interesează ce fac celelalte partide,

aquatim

Apa rece oprita la Ciacova

Aquatim anunță că luni, 14 noiembrie, între orele 9 și 15, va întrerupe furnizarea apei reci în Ciacova, în vederea conectării unei conducte nou reabilitate la rețeaua principală de alimentare cu apă. Lucrarea, planificată inițial în 8 noiembrie, nu a putut fi făcută din cauza vremii. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca

Intreruperi de curent

Enel a programat luni, 14 noiembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Ion Ionescu de la Brad Bl. 140, E. Zola, Ceferiștilor, Izlaz (p), Steaua (p), Secerii, Florilor, Ciocanului, J. Silva (p), orele 9 – 17; Giarmata – fosta livadă de piersici, Săcălaz – zona str. IV și V, Ghiroda Nouă – str.

Top