Stirile din ziua: 12 noiembrie 2016

Campioni si in noroi! Timisoara invinge Olimpia in Cupa Regelui

Campioni si in noroi! Timisoara invinge Olimpia in Cupa Regelui

Caracterele adevărate se călesc în orice condiţii, fie că este vorba despre ploaie, noroi, terenuri impracticabile sau toate deodata. Este lecţia care o predă cu stoicism campioana ţării la rugby, Timişoara Saracens, care indiferent de condiţii, îşi respectă blazonul.

Oamenii lui Tariceanu se muta langa basisti! Primaria le da sediu in ruina de pe Alecsandri

ALDE Timiș va primi, de la primărie, pentru trei ani, un spațiu de 85 de metri pătrați în clădirea de pe strada Vasile Alecsandri nr. 1. Mai trebuie să fie de acord și consilierii locali, care, în septembrie, au votat documentația pentru începerea reabilitării imobilului.

Agricultura moderna se face prin satelit

Fermierii timişeni au aflat cum se face agricultură de top în vestul Europei, în cadrul parteneriatului de afaceri „Precise Farming”. Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş şi Agenția Economică a Landului Austria Inferioară au oferit celor care lucrează în acest domeniu posibilitatea să vadă cum se poate face agricultură folosind sateliţii, de exemplu.

Premiera la Timisoara: o femeie cu prolaps genital a nascut fara complicatii o fetita perfect sanatoasa

Medicii timişoreni au reuşit să ajute o femeie să devină mamă, deşi suferea de prolaps genital, o problemă medicală care, de obicei, duce la întreruperea sarcinii. Această opţiune nu a fost luată în calcul de viitoarea mămică, chiar dacă literatura de specialitate nu mai consemna decât un singur asemenea caz.

Lucian Varsandan este din nou directorul Teatrului German de Stat Timisoara

Patru luni și jumătate – atât a stat la București Lucian Vărșăndan, care a revenit la Teatrul German de Stat Timișoara. Ca secretar de stat la Ministerul Culturii, Vărșăndan a reușit, printre altele, să creeze un cadru legal pentru înființarea teatrului național de operetă.

Top