Stirile din ziua: 20 noiembrie 2016

Peste 100.000 de lei, de la Rotary Cetate pentru comunitate! Anul acesta, pentru copii si tineri

Peste 100.000 de lei, de la Rotary Cetate pentru comunitate! Anul acesta, pentru copii si tineri

Rafinament și bună dispoziție, dar și dorința de a face bine celor cu care soarta n-a fost prea darnică – aceasta a fost, și în acest an, atmosfera de la Balul Rotary Cetate Timişoara. La final s-a tras linie și peste 100.000 de lei vor ajunge la cele două proiecte pe care rotarienii vor să le susțină.

Spitalele si cazarmile, punctele forte ale unei capitale culturale europene

Două instituții ale administrației centrale au mutat niște hârtii de pe un birou pe altul, astfel încât treburile să se dezvolte în interesul Timișoarei. Nu se întâmplă foarte des astfel de lucruri, iar când un minister, cel al Apărării, renunță la o clădire, oferind-o Ministerului Culturii pentru ca în acel imobil să se realizeze un proiect de genul muzeului revoluției din Timișoara nu poți decât să-ți imaginezi că lucrurile s-au mișcat nefiresc de normal.

Sute de candidati au sustinut examenul de rezidentiat la Timisoara

Universitatea de Medicină şi Farmacie Timişoara a devenit duminică loc de examen pentru 700 de candidaţi, care se bat pentru 483 de posturi la cea mai nouă ediţie a concursului de rezidenţiat. Duminică, 20 noiembrie, exact 6.091 de absolvenți de Medicină, Medicină Dentară și Farmacie au luat parte la concursul de intrare în rezidenţiat.

Incepe Operatiunea Ghilotina! Cablurile de pe stalpii din Timisoara vor fi taiate cat de curand

Cerul Timișoarei e brăzdat în continuare de cabluri ale diverșilor furnizori de servicii, care amenință să prăbușească stâlpii. Primarul Nicolae Robu anunță declanșarea unei campanii de tăiere a acestora, fără un termen precis. Până atunci, viceprimarul Farkas Imre are mână liberă să convingă „cabliștii” să facă ordine.

Tragedie la Timisoara: copil de 6 ani, injunghiat mortal de tatal lui!

Un copil de numai 6 ani și-a pierdut viața duminică dimineață, chiar de mâna tatălui său. S-a întâmplat pe strada Tigrului, la Timișoara, unde medicii și polițiștii chemați prin 112 au avut parte de o imagine de coșmar. Bărbatul încercat să-și pună capăt zilelor, dar tentativa de suicid nu a reușit. UPDATE: Tatăl criminal a murit la spital.

Final de tur cu o victorie muncita pentru fetele de la CFR

CFR Timişoara a încheiat perfect un tur de campionat în Superliga de fotbal feminin, în care au depăşit toate aşteptările. În afara acelui egal nefericit de acasă cu Iaşiul şi eşecul scontat de la Olimpia Cluj, o echipă mult prea bună pentru acest campionat, CFR a obţinut șapte victorii! Ultima a venit sâmbătă, 3-1 cu Vasa Femina Odorhei.

Top