Stirile din ziua: 4 noiembrie 2016

Donatie de 8.500 de euro, pentru cumpararea unor sonde de ecograf la spitalul de copii din Timisoara

Donatie de 8.500 de euro, pentru cumpararea unor sonde de ecograf la spitalul de copii din Timisoara

Un medic timişorean a avut iniţiativa strângerii de fonduri pentru dotarea Secției de Chirurgie Pediatrică a Spitalului de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara cu două sonde, necesare pentru ecografie abdominală. Peste 500 de copii au beneficiat până acum de investigații complete, grație acestui gest nobil.

michelangelo

Avem radare, dar soferii inca nu sunt amendati! Unde sunt amplasate acestea

Mai multe radare și sisteme de detectare a trecerii pe roșu sunt funcționale în Timișoara de la 1 noiembrie, după darea în folosință a mult discutatului sistem inteligent de management al traficului. Șoferii vor putea fi amendați însă numai după ce va fi semnat un protocol cu Poliția.

Aeroportul Timisoara, intre tehnocrati si politica: Ministerul Transporturilor vrea o fuziune cu Aradul

Ministerul Transporturilor nu renunță la Aeroportul Internațional Timișoara! Ba mai mult, vrea să-l fuzioneze cu aeroportul din Arad, nefolosit de un an și jumătate! Președintele CJ Timiș, Sorin Grindeanu, crede că o astfel de decizie trebuie luată pe criterii tehnocrate, nu politice, în timp ce liberalii nu se pronunță până nu văd proiectul.

Propunere PNL pentru democratie: Zi libera pentru studenti dupa alegeri, poate si transport gratuit

Pentru că democrația nu poate fi consolidată decât printr-o prezență ridicată la vot, iar studenții reprezintă un procent important din numărul votanților, PNL vrea o zi liberă pentru aceștia. Anunțul a fost făcut, vineri, la Timișoara, de președintele liberalilor, Alina Gorghiu.

centura de sud

Centura de sud are calendar: lucrarile incep in februarie 2018! Urmeaza alegerile

Încă o promisiune pentru șosea ocolitoare la Timișoara – de această dată, în prezența președintelui PNL, Alina Gorghiu, candidat pentru un mandat de senator în Timiș. Dacă, în ultimii patru, centura a fost aproape inexistentă în discuțiile publice, în ultimele săptămâni curge cu proiecte și termene concrete.

Oficial: Robert Kristof este noul city manager al Timisoarei

Timișoara are, de vineri, 4 noiembrie, al doilea administrator public din istorie. După Sorin Drăgoi, primul ocupant al acestui post, urmează Robert Kristof, actual consilier local și fost consilier personal al primarului Nicolae Robu. El a fost singurul concurent, după ce contracandidatul său inițial a căzut la proba dosarului.

Amenzi de 10 ori mai mici pentru soferi parcati pe piste decat pentru biciclisti!

Șoferii din Timișoara nu prea parchează pe pistele de biciclete! E constatarea Poliției Locale, care, de la începutul anului, a amendat doar ceva mai mult de 200 de „bizoni”. Cuantumul sancțiunilor e de 10 ori mai mic decât în cazul bicicliștilor trași pe dreapta pentru că pedalau prin centru! Dacă agenții ar trece, de exemplu, pe strada Eneas, ar arde la buzunare câteva zeci de șoferi dintr-un foc…

Continental Anvelope Timisoara, pe primul loc in topul companiilor foarte mari din judetul Timis

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Timiș a premiat Continental Anvelope Timișoara la categoria Industrie, secțiunea Companii Foarte Mari, pentru rezultatele deosebite obținute în anul 2015. Compania a primit, de asemenea, trofeul de excelență, dat fiind faptul că, în ultimii șase ani, s-a clasat permanent pe primul loc la această categorie. Premiul recompensează

Pe cine punem stampila in 11 decembrie? Ce vor gasi alegatorii pe buletinele de vot din Timis

Nu mai puțin de 12 partide au depus, în Timiș, liste complete pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Printre acestea, dincolo de formațiunile consacrate, se numără și BUN, PRM sau PPU-SL, partidul Mariei Grapini, care n-a reușit performanța decât în trei județe din țară. Sunt și trei independenți.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat vineri, 4 noiembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Plantelor nr. 2 și 1B, Spl. N.Titulescu (p), Pop de Băsești (p), Bd. General Ion Dragalina (p), Gării (p), I. Ionescu de la Brad Bl. 133, sc. A, orele 9 – 17; Pișchia – Foraj Apă, Cabana Vânătoare, ferma Fazani, Baraj

Top