Stirile din ziua: 3 noiembrie 2016

Inca o tabara de boschetari demolata la Timisoara

Inca o tabara de boschetari demolata la Timisoara

Mai multe colibe improvizate au fost făcute, joi, una cu pământul în zona Calea Lipovei. Totul, în urma unei acțiuni a polițiștilor locali și a asistenților sociali într-o tabără ilegală în care își făceau veacul mai multe persoane fără adăpost.

Lansare de carte: Scriitori la poliție

Sub titlul de „Oameni de litere față în față cu oamenii legii”, scriitorul timișorean Robert Șerban vă invită la o lansare, mai neobișnuită, de carte. 35 de scriitori români contemporani povestesc despre o întâlnire memorabilă a lor cu poliția. Sau cu… miliția. Toate aceste povești sunt de găsit și de citit în cartea „Scriitori la

Jurnal de campanie (3): Pastorul PMP-ist Dugulescu reediteaza „Apel pentru lichele”. Varianta porno

Fostul PP-DD-ist Marius Dugulescu vrea întărirea PMP Timiș. Cum? Invitând în partid toate lichelele care s-au prostituat politic în ultimii ani. Ați auzi de liberalul Buciu? Nu? Dar de șpaga primită de un fost consilier al lui Sorin Oprescu? Un fost lingău al lui Ceaușescu care și-a bătut joc de „Proclamația de la Timișoara” candidează la alegeri. Unde și pentru cine citiți mai jos.

Programul Clubului de Anticipatie HELION, 4 noiembrie – 16 decembrie 2016

Programul Clubului de Anticipație HELION pe perioada 4 noiembrie – 16 decembrie 2016: Vineri, 4 noiembrie, ora 17:00 1. Cum a fost la ROMCON? Dialog cu LUCIAN-VASILE SZABO și ANDREI NEDEL 2. Citește proză SILVIU DAȚIN Luni, 7 noiembrie, ora 18:00, Librăria Cărturești (Mercy) Lansarea romanului ADEVĂRATA CRONICĂ A MORȚII LUI YESUA HA-NOZRI (editura POLIROM, 2016) de GHEORGHE SĂSĂRMAN Prezintă: CORNEL UNGUREANU, TUDOR BEȘUAN

Gheorghe Sasarman, lansare de carte la Carturesti Mercy

Asociația HELION și librăria Cărturești Mercy vă invită pe data de 7 noiembrie, de la ora 18, la o lansare de carte deosebită. Gheorghe Săsărman, scriitor și arhitect, cunoscut pentru povestirile și romanele sale din genul science-fiction și al ficțiunii, va prezenta noul său roman: „Adevărata cauză a morții lui Yesua Ha-Nozri”, volum apărut în această toamnă la editura Polirom.

Se cauta tiparnita pentru Monitorul PMT: Aproape 92.000 de euro pe an ar putea fi contractul

Municipalitatea caută tipografie pentru Monitorul Primăriei Timișoara. A fost lansată, în aceste zile, cererea de oferte, suma maximă oferită pentru acest serviciu fiind de aproximativ 92.000 de euro. La licitația pentru distribuție, lansată luna trecută, s-au prezentat trei firme.

Cel mai proaspat kebab si cel mai bun humus din Timisoara, acum si la tine acasa!

Kebab, pida, durum. Delicioase și sănătoase, numai bune de mâncat alături de prieteni sau de colegii de serviciu. Le găsiți întotdeauna la Fresh Kebab, locul unde întotdeauna pofticioșii spun da și, de acum, le puteți avea chiar la voi acasă, la birou sau oriunde vă doriți, cu un simplu telefon.

Trimis in judecata de DNA, Tariceanu ar vrea o reforma a Justitiei si inca un mandat de premier

Dacă ALDE ajunge la putere după parlamentarele din decembrie, una dintre măsuri luate va fi reforma Justiției. În plus, Călin Popescu Tăriceanu, trimis în judecată de DNA în vara lui 2016, spune că este „încă în puteri”, așa că e dispus să-și asume un nou mandat de premier.

Vrei sa fii pregatit in caz de dezastru? SMURD face cursuri de prim ajutor in Piata Libertatii

Vreți să știți ce trebuie să faceți în caz de cutremur, inundații sau incendii? Cei de la ISU Timiș oferă, la finele săptămânii, cursuri gratuite de prim ajutor. Acestea vor avea loc în Piața Libertății și, ca să puteți participa, nu trebuie decât să vă înscrieți în prealabil.

aquatim

Apa rece oprita in Livezile si Dolat

Aquatim anunță că joi, 3 noiembrie, între orele 9 și 15, va întrerupe furnizarea apei reci în localitățile Livezile și Dolaț ca urmare a lucrărilor de spălare a rețelei de distribuție a apei. Igienizarea rețelei de distribuție a apei este o acțiune necesară, efectuată periodic, în vederea asigurării unei calități corespunzătoare a apei potabile. „La

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat joi, 3 noiembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. E. Zolla, Ceferiștilor, Izlaz (p), Steaua (p), Secerii, Florilor, Ciocanului, I. Ionescu de la Brad bl.133, sc. B, orele 9 – 17; Ictar, Cenei (p), Jebel (p), Parța – COMTIM, Giroc – str. Dunărea, Timiș Trandafirilor, Câmpului, Săcălaz – Zona str.

Top