Stirile din ziua: 18 noiembrie 2016

poli

Nici prea prea, nici foarte foarte! Poli vine cu un punct (pe plus) de la Severin

Nici prea prea, nici foarte foarte! Poli vine cu un punct (pe plus) de la Severin

În sfârşit, Poli Timişoara are număr la casă. După ce a recuperat depunctarea de 14 puncte primită „cadou” la „invitarea” în prima ligă, Poli Timişoara are din această etapă + în dreptul punctelor. Deocamdată 1… în urma remizei de la Severin, din meciul cu Pandurii Tg. Jiu.

„Leii din Banat” isi apara teritoriul in fata formatiei din Baia Mare! Victorie lejera

A treia oară contra celor din Maramureş, a cincea oară în sezonul regulat. BC Timişoara a trecut, după un meci în care nu prea a forţat ,în faţa nou-promovatei din Baia Mare, 74-55. Elevii lui Nenad Mandic obţin astfel a cincea victorie din sezonul regulat, în nouă etape, şi al treilea succes în faţa băimărenilor.

Universitatile din Timisoara pica examenul la anticoruptie

Universităţile timişorene nu stau deloc bine în ultimul clasament realizat de Coaliția pentru Universități Curate (CUC), potrivit unui raport făcut public joi de Societatea Academică din România (SAR). Numit forţat Topul Corupţiei, studiul se referă, de fapt, la criterii de evaluare în ceea ce privește transparenţa, corectitudinea administrativă, managementul financiar, meritocraţia şi antidiscriminarea.

Timisul, lider national… la lipsa de someri

Judeţul Timiş suferă destul de mult din lipsă de şomeri. Teoretic, aproape toţi cetăţenii care pot munci sunt şi angajaţi, arată datele oficiale. Dacă o firmă caută noi angajaţi pentru a face faţă comenzilor, va avea dificultăţi. Situaţia e similară şi în judeţele din jur.

Nis Petrol incepe pregatirile pentru forajul primei sonde de titei si gaze naturale din zona Periam

Nis Petrol, subsidiară a Naftna Industrija Srbije, una dintre cele mai mari companii energetice din Europa de Sud-Est, se pregătește să înceapă lucrările la sonda Teremia 1000, în vederea explorării de petrol și gaze naturale în perimetru EX-7 Periam. Compania spune că nu va folosi fracturarea hidraulică.

Micutii razboinici timisoreni merg la Sibiu pentru a-si apara locul I

Stadionul Municipal din Sibiu va găzdui sâmbătă, 19 noiembrie, etapa a III-a a Campionatului Regional de Mini Rugby Transilvania. Meciurile vor incepe la orele 12 la categoriile de vârstă U10 și U12. Sunt 10 echipe participante, în jur de 160 de copii urmând să joace minirugby. Competiția este dotată cu „Trofeul Șoimii”.

Unda verde de pe Dorobantilor la Punctele Cardinale! De ce nu se poate asta peste tot

Avem undă verde de pe Calea Dorobanților până la Punctele Cardinale! Condiția este ca viteza de rulare să fie de 50 km/h! Primarul Nicolae Robu explică, din nouă, de ce nu va putea fi undă verde tot timpul, dar anunță care vor fi traseele prioritare.

Robu: In doua saptamani dam CJ Timis spatiile cerute in schimbul garnizoanei! Muzeul Revolutiei se poate face

În două săptămâni, Primăria Timișoara va găsi spațiile solicitate de CJ Timiș, iar fosta garnizoană din Piața Libertății va putea începe lungul drum spre transformarea în Muzeul Revoluției. Asta promite primarul Nicolae Robu. Clădirea este în acest moment în administrarea CJ Timiș.

Hoate de buzunare, prinse dupa ce au dat lovitura in tramvai! Maine vor fi probabil din nou pe traseu

Polițiștii locali au mai făcut o „captură” de hoți de buzunare. S-a întâmplat vineri dimineață, în zona Iosefin, unde două femei îi furaseră unui timișorean peste 2.000 de lei. Primarul Nicolae Robu admite însă că, foarte probabil, acestea vor fi din nou la „muncă”, poate chiar de mâine. De vină este legislația, spune edilul.

Jurnal de campanie (8); Alina Gorghiu, mai intai clubberita, apoi sefa de partid?

O vorbă care riscă să se transforme într-un șablon spune că o poză face cât 1.000 de cuvinte. Câteodată, chiar așa și este… Demonstrăm acest lucru în ediția de azi a „Jurnalului”, în care fotografiile sunt mult mai importante decât cuvintele.

Atentie, umbla liberi printre noi! Hotii de buzunare n-au limita / VIDEO

Polițiștii locali se laudă că mai prind câte un hoț de buzunare din timp în timp, însă bandele de răufăcători continuă să-și facă de cap prin mijloacele de transport în comun. Hoții din Vinga, demascați de Cristi Brâncovan, acționează nestingheriți, asta și cu sprijinul celor păgubiți, care nu vor să depună plângeri. Frusina Fercovici, capul bandei, a fost filmată de Brâncovan în toată „splendoarea”.

Pregatiti-va de o noua editie a Salonului Industriei Usoare

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează, în perioada 23-27 noiembrie, cea de a 30-a ediţie a unuia dintre cele mai importante evenimente expoziționale din vestul României, Salonul Industriei Ușoare. De aici veți putea cumpăra, la prețuri promoționale, haine sau încălţăminte.

apa calda

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, din cauza unor lucrări efectuate de Enel, care vor genera opriri în alimentarea cu energie electrică, va întrerupe vineri, 18 noiembrie, între orele 9 și 17, furnizarea apei calde și încălzirii la PT 4 . Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor Asănești, Bd. M. Eminescu (parțial) și Robespierre.

Top