Stirile din ziua: 11 noiembrie 2016

Gorghiu: Exclud orice alianta cu PMP, Basescu e expirat / FOTO

Gorghiu: Exclud orice alianta cu PMP, Basescu e expirat / FOTO

PNL nu ia în considerare formarea niciunei alianțe postelectorale și respinge categoric o apropiere de PMP-ul lui Traian Băsescu. Alina Gorghiu, președintele liberalilor, crede chiar că „popularii” nici măcar nu vor reuși să treacă pragul electoral.

Asfalt de un milion de euro la Nitchidorf, pe bani de la guvern

Opt străzi, șapte kilometri de asfalt, nu mai puțin de un milion de euro, bani de la guvern, prin Programul Național de Dezvoltare Locală, pentru comuna timișeană Nițchidorf, unde s-au încheiat, în sfârșit, lucrările. Președintele CJ Timiș, Sorin Grindeanu, speră ca PNDL să continue, după încheierea mandatului guvernului tehnocrat.

Basescu, despre aliante postelectorale: PNL nu e mai breaz ca PSD, dar macar nu miroase urat! / FOTO

Mișcarea Populară Timiș a început în forță campania electorală pentru parlamentarele din 11 decembrie. „Popularii” au umplut sala Capitol, avându-l ca maestru de ceremonii chiar pe liderul partidului, fostul președinte Traian Băsescu. Acesta a spus că PMP exclude orice alianță cu PSD și nici PNL nu e văzut mai bine, dar… măcar nu miroase urât!

fratii cristescu

Oficial le merge bine: averea fratilor Cristescu a crescut in ultimul an

E tot mai greu să ajungi în topul celor mai bogați oameni din România: pentru ediția din acest a topului revistei Capital, pragul minim al averii a fost de 20-21 milioane de euro, față de 16-18 milioane, la ediția precedentă. Emil și Marius Cristescu își păstrează locul în clasament, cu o avere în creștere.

apa calda

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, din cauza unor lucrări efectuate de Enel la rețeaua de medie tensiune, va întrerupem vineri, 11 noiembrie, între orele 9 și 17, furnizarea apei calde și a încălzirii la PT 57. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor Albac, Azuga, C. Martirilor (parțial), Cheia, Crivaia, Lidia (parțial), Măgura și Mureș (parțial).

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat vineri, 11 noiembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Abrud (p), Corneliu Mikloși, Spl. Nistrului (p), Calea Șagului nr. 68, Ion Ionescu de la Brad Bl. 130, Măgura, Cheia, Azuga, Mureș (p), Martir Dumitru Jugănaru, orele 9 – 17; Pișchia – foraj apă, cabana vânătoare, ferma fazani, Baraj Murani, Săcălaz

A inceput campania electorala: cu si fara candidati la lipit afise si multe promisiuni / FOTO

Cu optimism, lipici și afișe colorate – așa a început, la Timișoara, și campania electorală pentru alegerile parlamentare. Dacă social-democrații, cei de la ALDE și cei de la PMP au venit cu mulți dintre candidați, liberalii au ales să înceapă campania cu tineri și cu afișe fără poze.

Top