Stirile din ziua: 19 noiembrie 2016

SCM Politehnica

Pas important spre grupele EHF: Poli bate Ribnica

Pas important spre grupele EHF: Poli bate Ribnica

5 din 5 pentru handbaliştii de la Poli, care arată că se simt foarte bine în Cupa EHF. După ce a trecut de campioana Estoniei cu 26-22 ţi 25-21, dar şi de reprezentanta Norvegiei, OIF Arendal, 24-23 şi 27-26, Poli Timişoara a debutat cu dreptul şi in barajul de accedere în grupele principale ale Cupei EHF.

Robu, despre Armonia blocata pe sine: Nu s-a stricat, e electronizata si au intrat protectiile

Nici vorbă să se fi stricat tramvaiul Armonia care a rămas pe șine în urmă cu câteva zile! De vină ar fi tensiunea oscilantă, care a activat sistemul de protecție al garniturii. Asta spune primarul Nicolae Robu, conform căruia astfel de incidente s-ar putea repeta. Altfel, timișorenii au început să-i trimită poze cu aglomerația din mijloacele RATT.

Nu a fost ziua lor! Timisoara Saracens, eliminare surprinzatoare din Cupa Regelui

Ce începe bine se termină prost! Timișoara Saracens a debutat în actuala ediție a Cupei Regelui cu două victorii astronomice, apoi a încheiat sezonul regulat cu cinci victorii și un eșec, care au dus-o pe locul doi, ceea ce a însemnat un meci acasă cu CSM Olimpia București, o echipă ce obținuse doar o victorie, înregistrând cinci eșecuri.

Lucrarile de la spitalul de copii, oprite de un an, vor fi reluate! Robu ataca Prompt: Sa le fie rusine

Șantierul corpului B al Spitalului de Copii „Louis Țurcanu” e părăsit de un an, dar lucrările ar urma să fie reluate „în curând”. Primarul Nicolae Robu nu are un termen clar, însă susține că a bătut palma cu reprezentanții firmei care și-a asumat să termine construcția. El i-a acuzat de rea-voință pe cei de la Prompt SA, care au reziliat contractul cu primăria acum șapte luni.

Top