Stirile din ziua: 5 noiembrie 2016

Fara surprize pe Dan Paltinisanu! Dinamo bate pe Poli, dupa un meci echilibrat

Fara surprize pe Dan Paltinisanu! Dinamo bate pe Poli, dupa un meci echilibrat

Nu a fost să fie… iar meciul s-a terminat ca în tur, cu toate că şi atunci violeţii meritau mai mult! Dinamo s-a impus pe terenul lui ACS Poli cu 2-1, după o partidă echilibrată, în care oricare echipă putea câştiga.

Eugen Dogariu: Nimeni nu are dreptul să ii numeasca pomanagii pe romani

Domnule Dogariu, în ultimele zile au existat discuții aprinse pe un subiect sensibil: creșterea salariilor angajaților din sănătate și educație. Cum vedeți dumneavoastră această temă? Partidul Social Democrat susține creșterile salariale din aceste domenii prioritare pentru România, considerându-le ca pe un lucru absolut necesar în acest moment, pe când Partidului Național Liberal crede că aceste

Colegiul National Banatean mai sta un an in chirie: primaria prelungeste contractul cu maicutele

Clădirile în care funcționează Colegiul Național Bănățean și Liceul „Dositei Obradovici” nu vor fi cumpărate până la finele lui 2016, deși primarul Nicolae Robu se arăta optimist. În viitorul plen, consilierii locali trebuie să aprobe prelungirea contractului de închiriere încheiat cu Ordinul Călugărițelor de Notre Dame. Primăria încearcă de trei ani să achiziționeze campusul.

SoNoRo: trei concerte de muzica de camera, despre muze si poezie / PROGRAM

Festivalul Internațional de Muzică de Cameră SoNoRo ajunge pentru a treia oară și la Timișoara. Pe 9 și 10 noiembrie sunt programate trei concerte speciale, la Biserica Millenium, la Cărturești Mercy și în Palatul Baroc. Timișorenii care iubesc acest gen de muzică mai trebuie să știe că accesul publicului va fi liber.

apa calda

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, din cauza unor lucrări efectuate de Enel SA. la rețeaua de medie tensiune, care vor genera opriri în alimentarea cu energie electrică, va întrerupe sâmbătă, 5 noiembrie, între orele 9 și 17, furnizarea apei calde și a încălzirii la PT Romanilor. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: 3 August, Caragiale, Marinescu, Piața

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat sâmbătă, 5 noiembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Ștefan cel Mare (p), Bd. 3 August 1919 (p), Piața Romanilor (p), str. Iepurelui (p), Vârful cu Dor (p), A. Vlaicu (p), A. Pann (p), orele 9 – 17.

Top