Stirile din ziua: 8 noiembrie 2016

Crima in Elisabetin: barbat de 48 de ani, ucis de o adolescenta

Crima in Elisabetin: barbat de 48 de ani, ucis de o adolescenta

Un bărbat de 48 de ani și-a găsit sfârșitul, marți seară, în propria casă, sub mai multe lovituri de cuțit aplicate de o tânără care i-ar fi putut fi fiică. Fata de 18 ani a fost găsită în stare de șoc și încă nu se știe ce a făcut-o să-l omoare pe cel cu care avea, se pare, o relație de mai mult timp.

Robu se gandeste sa faca… echipa de carcotasi pe langa primarie!

Doar un singur specialist a răspuns apelului făcut, zilele trecute, de primarul Nicolae Robu către dezvoltatorii de aplicații pentru telefoane mobile. În aceste condiții, edilul a ajuns la concluzia că unii timișorenii preferă cârcoteala, în loc de o contribuție constructivă la dezvoltarea orașului, așa că se gândește la o echipă de specialitate!

Hans Klemm: Nu stiu cum vor influenta alegerile prezidentiale relatia dintre SUA si Romania

Se schimbă sau nu preşedintele în Statele Unite ale Americii? Va influenţa acest proces electoral relaţia SUA cu România? La aceste întrebări a încercat să răspundă ambasadorul nord-american acreditat la Bucureşti, Hans Klemm, la Universitatea de Vest Timişoara, în timpul unei dezbateri cu studenţii.

Angajat sau freelancer? La Cariera in Ctrl, tinerii au aflat ce li se potriveste

Peste 400 de membri ai comunității creativ-digitale au avut parte, la Timișoara, de un eveniment care să le deschidă perspective mai largi în ceea ce privește cariera. „Carieră în Ctrl: Angajat vs Freelancer” a adus toate informaţiile de care ai nevoie pentru a-ți decide viitorul, ca freelancer sau ca angajat.

Inca un ultimatum de la primarie pentru cablisti: Dati jos firele, altfel le taiem noi!

Primăria Timișoara va trece, teoretic, la tăierea cablurilor care aproape că dărâmă stâlpii pe mai multe străzi din oraș. Firele ar fi trebuit să dispară de aproape patru ani, dar furnizorii de servicii au ales să ignore, în mare parte, prevederile legale. Rămâne de văzut dacă se va trece și la fapte.

Ba, se poate si fara Basescu!

La un președinte bădăran nu se puteau născoci sloganuri mai potrivite decât cele experimentate de PMP Timiș. Nu știu dacă ele sunt vehiculate doar în Timiș sau au o arie națională. Însă oamenii lui Băsescu din Timiș au început cu „Bă, se schimbă clasa politică!”, pentru ca în final să-l bată în cuie pe „Bă, se pune Timișul în mișcare!”.

Efectul Rusia asupra RATT: de ce stau timisorenii cu zecile de minute asteptand tramvaiul

De ce așteptați minute bune în stațiile RATT, ca să vină autobuzul sau tramvaiul? De vină ar fi… salariile bune pe care le primesc șoferii și vatmanii în Rusia! Primarul Nicolae Robu, nemulțumit de sistemul de transport în comun, spune că trebuie neapărat găsite soluții, pe care însă nu le-a putut detalia.

Ziua județului Timiș

Bastionul Theresia ar putea avea o noua fata, CJ Timis asteapta solutii de la arhitecti

Bastionul Theresia ar putea avea un rol mult mai important în viața culturală a cetății. Este vorba mai ales despre piațeta de acolo, care nu e pusă aproape deloc în valoare, deși ar putea găzdui evenimente interesante. CJ Timiș vrea un proiect care să integreze toate spațiile din bastion, așa că licitația pentru acestea mai așteaptă.

aquatim

Apa rece oprita la Bazosu Nou

Aquatim anunță că miercuri, 9 noiembrie, între orele 9 și 17, va întrerupe furnizarea apei potabile în Bazoșu Nou, din cauza întreruperii energiei electrice la forajul din care alimentează localitatea. „Recomandăm clienților să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă adecvate, care să le acopere necesarul pentru perioada anunțată. La reluarea alimentării este

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat marți, 8 noiembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Andrei Șaguna Bl.U9, Ion Ionescu de la Brad Bl. 138, Splaiul Titulescu (p), Andrei Mureșan, Anton Seiller (p), orele 9 – 17; Dumbrăvița – str. Mihai Eminescu (p), Cireșului, Silvana (p), P. Șandor (p), Kos Karoly (p), Nicolae Bălcescu, T. Vladimirescu,

Top