Stirile din ziua: 26 noiembrie 2016

vaporașe

Vaporasele, tot pe dreapta! Robu: Cei de la Ape ar trebui sa ne cedeze canalul Bega, oricum nu-l intretin

Vaporasele, tot pe dreapta! Robu: Cei de la Ape ar trebui sa ne cedeze canalul Bega, oricum nu-l intretin

Vaporașele cumpărate de Primăria Timișoara vor fi puse la iernat, cu speranța unor vremuri mai bune la primăvară. Încă nu s-a găsit o soluție pentru ca ele să poată circula în regim normal, pentru că efectiv nu există cadru legal. Primarul Nicolae Robu aruncă pisica în curtea Direcției Apelor.

De ce nu e gata Polivalenta de la Baza 2: de vina sunt un faliment si… cazul Colectiv

La Timișoara va fi, probabil, bătut un adevărat record negativ: o construcție care ar fi trebuit să fie gata de un an și jumătate nu mai are nici măcar o dată estimativă pentru finalizarea lucrărilor. Este vorba despre Sala Polivalentă de la Baza 2 a Politehnicii, unde situația e tot mai absurdă.

gral

Robu, catre timiseni: Iesiti la vot! Vreti sa ne decida soarta asistatii social din Teleorman?

Președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, crede că timișenii ar trebui să fie mai hotărâți, dacă vor să aibă o viață mai bună. Primul pas? Ieșirea la urne pe 11 decembrie. Altfel, avertizează liberalul, viitorul va fi decis de cei cu „mentalitate asistențială”, precum alegătorii din județul Teleorman.

gaz Ghiroda

Allianz cumpara o treime din furnizorul de gaze naturale care opereaza si in zona Timisoarei

Cunoscutul grup Allianz a anunţat că a ajuns la un acord pentru achiziţionarea unui pachet de 30% din acţiunile companiei E.ON Distribuţie România, operatorul de reţea de energie electrică şi de distribuţie a gazelor naturale. Tranzacția este estimată la peste 200 de milioane de euro.

Reamenajarea Camerei 30 din primarie se intoarce! Pretul a scazut cu peste 120.000 de euro

Poate a treia oară e cu noroc! Proiectul privind amenajarea Camerei 30 din Primăria Timișoara va fi supus din nou la vot în plenul consiliului local. El a căzut deja de două ori, din cauza prețului propus. Acum, acesta a ajuns la ceva mai mult de jumătate din cât se estimase inițial.

Top