Stirile din ziua: 28 noiembrie 2016

La limita! Informatica trece (de) Dunarea si urca in clasament

La limita! Informatica trece (de) Dunarea si urca in clasament

Sala „Constantin Jude” a fost din nou teatrul de desfăşurare al unui meci nerecomandat cardiacilor! Dacă handbaliştii şi baschetbaliştii ne ţin mai tot timpul în suspans, a venit şi rândul echipei de futsal Informatica!

colegiul național bănățean

Colegiul Banatean e oficial al Primariei Timisoara! Prima rata de 383.000 euro, platita inca din acest an

De acum e sigur: Primăria Timișoara cumpără Colegiul Național Bănățean. Noiembrie 2016 este ultima lună în care municipalitatea va mai fi chiriaș. Plata celor 4,6 milioane de euro se va face în rate trimestriale, timp de trei ani, iar prima rată, de 383.000 de euro, ar putea fi achitată în decembrie.

Jurnal de campanie (11): O super-electorală: Sala Polivalenta de 16.000 de locuri in 2018!

La jumătatea campaniei electorale, Nicolae Robu ne dă o veste „super”. Vom avea o sală polivalentă „super” de 16.000 de locuri în 2018. O va face oare tot firma care de mai bine de șase ani n-a terminat o sală „super” de 2.500 de locuri? Unii candidați n-au nicio problemă dacă nu se aleg. De exemplu, tânărul Marian Cucșa (ALDE) s-ar putea face folclorist.

(P) PMP Timis si-a lansat candidatii la Parlamentul Romaniei, in comuna Biled

Candidații Partidului Mișcarea Populară Timiș la alegerile parlamentare continuă seria de întâniri cu cetățenii din județ. De această dată ei au ajuns în comuna Biled, unde au fost întâmpinați de peste o sută de persoane dornice să îi cunoască pe cei care le vor reprezenta interesele în Senat și Camera Deputaților.

Alin Sirbu, in locul lui Robert Kristof in Consiliul Local Timisoara

După jumătate de an de la alegerile locale, PNL Timiș are un nou consilier local. În locul lui Robert Kristof, care a promovat examenul pentru city manager, a intrat în legislativul local Alin Sîrbu. Acesta provine din fostul PD-L Timiș, fiind, la un moment dat, șef al organizației de tineret a acestui partid.

Liberalul Nicu Bitea, cel mai nou membru al Consiliului de Administratie al RATT

S-a evaluat și s-a decis! Nicu Bitea este cel de-al șaptelea membru al CA de la RATT, postul fiind liber de circa un an și jumătate. Bitea este copreședintele Organizației de Tineret a PNL și consilier județean. UPDATE: Primarul Nicolae Robu susține că numirea lui Bitea s-a bazat pe experiența profesională a acestuia.

Alfred Simonis

(P) Alfred Simonis: Nu putem fi reprezentati de un parlamentar de Timis care spune ca are prioritate zero autostrada Targu Mures – Iasi

Domnule Simonis, din 11 decembrie veți reprezenta Timișul în Parlamentul României. Care sunt principalele dumneavoastră obiective? Cred că prioritatea fiecărui parlamentar, indiferent de culoarea sa politică, este să se lupte pentru proiectele județului în care a fost ales. Mi-aș dori să putem constitui un grup puternic al deputaților și senatorilor din Timiș, repet, indiferent de

Gabriel Liiceanu: fostul securist Radu Tinu a decis ca istoricul Lucian Boia trebuie impuscat

Filozoful Gabriel Liiceanu povestește, într-un editorial publicat pe contributors.ro, o întâmplare șocantă care-l are drept „erou” pe fostul adjunct al Securității Timiș, Radu Tinu. Acesta a scris pe Facebook, nici mai mult, nici mai puțin, decât că istoricul Lucian Boia ar trebui împușcat.

Proiectele construite in regie proprie de DRDP Timisoara, inclusiv centura de sud, se fac pe bani europeni

Compania de Drumuri a decis să schimbe strategia în domeniul proiectelor mari de infrastructură. Unele dintre ele vor fi făcute în regie proprie, fiind evitate, astfel, licitaţiile lungi, pline de întârzieri şi contestaţii. DRDP Timiș va avea trei astfel de proiecte.

Revelion la Dunare, in Serbia: Kladovo, o bijuterie care asteapta sa fie descoperita / FOTO

Foarte aproape de Drobeta-Turnu Severin, pe celălalt mal al Dunării, se află Kladovo, un oraș mic, cochet, plin de viață, ideal pentru petrecerea câtorva zile relaxante și a nopții dintre ani. Cultura lui contemporană este vibrantă, iar oamenii lui sunt primitori și ospitalieri.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat luni, 28 noiembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Ion Ionescu de la Brad Bl. 139, orele 9 – 17, str. Gr. T. Popa (p), Martir Constantin Vâlceanu, Ion Barbu, orele 9 – 15; Giarmata – fosta livadă de piersici, Săcălaz (p), Tormac – doar partea dinspre Cadar la Principala

Top