Stirile din ziua: 24 noiembrie 2016

Prima dezbatere publica la Sag, cu Rosu, Precup si Orza la prezidiu

Prima dezbatere publica la Sag, cu Rosu, Precup si Orza la prezidiu

Cot la cot, primarul din Șag, Flavius Roșu (PSD), și fostul său contracandidat Daniel Precup (ex-PNL), viitor promotor local, au organizat, la Șag, prima dezbatere publică din localitate. Oamenii au fost chemați să-și spună ofurile, iar la prezidiu a stat și independentul Adrian Orza, din postura de posesor al unei „vaste experiențe în administrația locală”.

Statie de epurare si zeci de locuri de parcare de 1,3 milioane de euro, la Spitalul de Boli Infectioase

Primăria Timișoara va plăti peste 1,3 milioane de euro pentru ca Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumofiziologie „Victor Babeș»” să aibă, în sfârșit, o stație de epurare, iar apa uzată să nu mai ajungă în rețeaua publică. În plus, vor fi făcute locuri de parcare și va fi modernizată stația de abur. Licitația pentru aceste lucrări a fost lansată la un an și jumătate de când consilierii locali au fost de acord cu investiția.

Tariceanu si patru fosti parlamentari ALDE

Traian Stancu: Timisenii ar trebui sa-i multumeasca lui Tariceanu!

La 11 ani de la inundațiile devastatoare în timpul cărora o bună bucată din Timiș a fost sub ape, Traian Stancu (ALDE) e convins că oamenii din această parte de țară ar trebui să-i fie recunoscători lui Călin Popescu-Tăriceanu! Premier la acel moment, Tăriceanu ar mai vrea acum un mandat în fruntea guvernului.

Se cauta un presedinte… turistic! Calin Dobra si-a dat demisia

Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în Timiș (APDT) a rămas fără președinte, după ce actualul consilier județean PSD Călin Dobra și-a dat demisia din consiliul director. Dobra candidează la parlamentare și va părăsi CJ în câteva săptămâni. Asociația, înființată în 2014, e încă în căutarea unor rezultate concrete.

Cantar si punct de verificare a camioanelor care fac praf drumurile judetene, la Alios

Se trece de la vorbe la ceva fapte! CJ Timiș va construi unui punct de control al tonajului mașinilor care trec pe DJ 691, Timișoara – limita Județul Arad. Consilierii trebuie să voteze, în viitorul plen, studiul de fezabilitate pentru această investiție, care ar trebui realizată în două luni.

aquatim

Apa rece oprita in Ghiroda

Aquatim anunță că joi, 24 noiembrie, între orele 9 și 12, presiunea apei reci va fi scăzută în Ghiroda pe străzile Nufărul, Zorilor, Bujorilor, Aleea Crinilor, Lalelelor, Zambilelor, Florilor, Crizantemei, Răchitei și Lacului. De asemenea, pe străzile Poiana Ruscăi și Bradului va fi întreruptă furnizarea apei între orele 9 și 14, pentru lucrări de modernizare

Intreruperi de curent

Enel a programat joi, 24 noiembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Ion Ionescu de la Brad Bl. 119, Calea Lugojului (p), Mureș nr. 7, sc. A, și 9, sc. B, orele 9 – 17; Giarmata – fosta livadă de piersici, Săcălaz – zona str. III și IV, Voiteg – Agronevada, ferma 1,

Top