Primaria Timisoara angajeaza bucatari si ingrijitoare

Primul concurs de angajare la Primăria Timișoara este programat la jumătatea lunii februarie. Sunt aproape 30 de posturi, cele mai multe dintre ele la Serviciul Creșe, iar cei interesați își pot depune dosarele.

Exact 27 posturi sunt scoase la concurs de Primăria Timișoara în această perioadă. Examinarea propriu-zisă va avea loc pe 15 februarie, însă cei interesați pot să-și depună dosarele până pe 28 ianuarie. Acestea sunt posturile:

Serviciul Public Creșe Timișoara

  • 2 îngrijitoare – studii medii absolvite cu diplomă sau generale
  • 8 educator puericultor – studii medii absolvite cu diplomă, curs de calificare educator-puericultor
  • 5 muncitori calificați – studii medii absolvite cu diplomă sau generale, curs de calificare bucătar
  • 5 ajutor bucătar – studii medii absolvite cu diplomă sau generale
  • 2 inspectori de specialitate – studii universitare de licență absolvite cu diplomă, studii superioade de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă – economice/drept, experiență minimum un an, cunoștințe de operare pe calculator MS Office – nivel mediu
  • referent – studii medii absolvite cu diplomă, experiență minimum un an, cunoștințe de operare pe calculator MS Office – nivel mediu

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara

  • consultant artistic gradul 1A – studii superioare absolvite cu diplomă specializarea filologie, limba engleză, experiență minimum 7 ani, cunoștințe de operare pe calculator MS Office – nivel mediu

Candidați trebuie să fie cetățeni români sau ai unor state UE, să aibă capacitate deplină de exerciţiu, o stare de sănătate corespunzătoare, să îndeplinească toate condiţiile de studii. Dosarele de concurs trebuie să conțină o cerere de înscriere, copii după actele de identitate și documentele de studii, respectiv carnetul de muncă, cazier judiciar, adeverință medicală și CV. Ele trebuie depuse până în 28 ianuarie, la sediul PMT. Proba scrisă va avea loc pe 15 februarie, de la ora 10, iar interviul este programat pe 20 februarie. Mai multe detalii și bibliografia de concurs, aici.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

1 comentariu pentru acest articol

Chef Michal a spus: (January 21st, 2017 at 11:53 )

O fi pe bune sau jocurile-S facute ?:) …

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Fresh Kebab

Administratie vezi arhiva Administratie

Daca e plen cu revolutionari, e scandal la Timisoara

Sunt 28 de ani de la Revoluția din 1989, dar nu e liniște. Revoluționarii din Timișoara continuă să se certe fără jenă, la fiecare plen festiv. Plenul a fost condus de consilierul local și revoluționarul Lucian Căldăraru. Concluzia, după zeci de minute de contre: nu există recompensă materială pentru cei care au ieșit în stradă în acel decembrie.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Daca e plen cu revolutionari, e scandal la Timisoara
CCIAT

Politica vezi arhiva Politica

MNB – Muzeul Național al Banatului

Sport vezi arhiva Sport

Heraeus
Statiunea Buzias

Social vezi arhiva Social

Economic vezi arhiva Economic

Buzias, Pasarea Phoenix a statiunilor balneoclimaterice / FOTO

În anii comunismului, dar și în primii ani post-decembriști, stațiunea Buziașul a căzut, la un moment dat ajungând o ruină. În ultimii ani a început însă să renască din propria cenușă precum Pasărea Phoenix, nume care, nu întâmplător, a fost dat ultimului hotel de patru stele ridicat aici. Dar mai este mult până departe, respectiv mai este de muncit până când Buziașul își va regăsi faima și strălucirea de altădată.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Buzias, Pasarea Phoenix a statiunilor balneoclimaterice / FOTO

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Suporterii lui ASU Poli au pornit din nou în marș din Piața Maria, în memoria eroilor Revoluției din 1989. Vantul rece nu i-a oprit pe cei câteva sute de participanți să aprindă lumânări în fața Catedralei și urmeze traseul devenit tradițional. S-a rostit „Tatăl Nostru” și s-a scandat, la un moment dat, numele Regelui Mihai I al României.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Eroii nu mor niciodata. Marsul Druckeria, intru neuitarea lui Decembrie 1989 / FOTO
Sunt 28 de ani de la Revoluția din 1989, dar nu e liniște. Revoluționarii din Timișoara continuă să se certe fără jenă, la fiecare plen festiv. Plenul a fost condus de consilierul local și revoluționarul Lucian Căldăraru. Concluzia, după zeci de minute de contre: nu există recompensă materială pentru cei care au ieșit în stradă în acel decembrie.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Daca e plen cu revolutionari, e scandal la Timisoara
Error, no Ad ID set! Check your syntax!
Top