Directorul Rodica Cojan, de la Directia de Asistenta Sociala a PMT, are un nou subordonat: consilierul… Rodica Cojan

Să fii director de direcție, dar să dai concurs în aceeași instituție pentru… un post inferior! Sună ciudat, dar se poate. Se întâmplă tot în Primăria Timișoara, unde unul dintre mulții șefi interimari tocmai a promovat, din postura de unic candidat, un concurs pentru un post de simplu consilier.

De anul trecut, Primăria Timișoara are o nouă direcție de asistență socială. Consilierii locali au fost de acord cu desființarea structurilor care au coordonat în trecut activitatea de asistență socială a Primăriei Timișoara. A fost cu scandal, pentru că proiectul a trecut abia din a treia încercare, în prezența mai multor angajați nemulțumiți de decizia Executivului PMT. De la finele lunii iulie 2017, la Direcția de Asistenţă Socială a Primăriei Timișoara a fost numit și un director, cu titlu interimar. Este vorba despre Rodica Cojan, până la acel moment şefa Centrului Social de Urgenţă pentru Persoane fără Adăpost. „Este cea mai bună variantă pe care am avut-o, sunt foarte mulțumit de activitatea Rodicăi Cojan. Va trebui să ducă la bun sfârșit, în perioada următoare, procedurile birocratice de închidere a activității vechilor structuri și să asigure funcționarea în noua formulă”, declara, la vremea respectivă, primarul Timișoarei. Era al doilea interimat în familia Cojan. Dorel Cojan, șeful Poliției Locale, este în funcție de peste 4 ani, fără concurs pe post.

La începutul acestei luni, Rodica Cojan s-a pus cu burta pe carte. Ea s-a înscris, din postura de unic candidat, la un concurs organizat de Direcția de Asistenţă Socială pentru un post de „consilier clasa I grad superior”, la Compartimentul monitorizare centre de asistență socială. Altfel spus, ditamai directorul a dat concurs în instituția pe care o conduce, pentru un post aflat în propria subordine! După ce a trecut de proba dosarelor, Cojan a avut de dat o probă scrisă și apoi un interviu. Directorul Direcției de Asistență Socială a PMT s-a pregătit intens și a făcut un punctaj de 76,67 la proba scrisă. La interviu a fost aproape perfectă, astfel că a primit 98.66 puncte din 100 posibile. În aceste condiții, de acum, directorul Direcției de Asistență Socială a PMT este și consilier la un compartiment pe care îl are „sub aripă”. E foarte posibil ca, în curând, primăria să organizeze concurs pentru postul de director „plin”, iar Rodica Cojan să-și fi pregătit atent terenul. Nu e o metodă nouă la PMT, unde, de exemplu, Florin Răvășilă, consilier personal al primarului, s-a înscris la un concurs pentru un post de consilier la Compartimentul școli-spitale. Funcția vizată ar fi fost, de fapt, cea de director al Direcției de Patrimoniu. Altfel, Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara pare să-și urmeze cu grijă sloganul „În slujba oamenilor”…

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

5 comentarii pentru acest articol

Dorin_the_rabbit a spus: (martie 14th, 2018 at 14:15 )

Ca la noi la nimeni, și bineințeles DNA Timiș doarme… ca și în cazul terenurilor pentru tineri, RATT-ului, porților de intrare, etc.
În altă ordine de idei de unde a apărut și photoshopata asta? Încă una, probabil prietenă cu motostivuitoarea, care nu-și cunoaște vârsta, despre gusturi nu mai vorbim… așa-s unii mai țipători din fire.

 
INCHIZITIA a spus: (martie 15th, 2018 at 12:33 )

Hi, hi, hi, au disparut comentariile de ieri ! Ati primt vreun telefon, draga redactie??

 
anteconbega a spus: (martie 15th, 2018 at 15:58 )

Poza este MOR-TA-LĂ! Lady Gaga, nu altceva!

 
TimisoreAnca a spus: (martie 16th, 2018 at 13:40 )

Lady gaga este…pensionabila!

 
anteconbega a spus: (martie 16th, 2018 at 13:46 )

Doşoară TimişoreAnca, în poză de mai sus gaga pare fată mare, de ce sunteţi răutăcioasă?

 
* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Gauss topografie timisoara

Administratie vezi arhiva Administratie

MNB – Muzeul Național al Banatului

Politica vezi arhiva Politica

CCIAT

Sport vezi arhiva Sport

Social vezi arhiva Social

Economic vezi arhiva Economic

telefon

Telefonul fără fir din casă vă poate lăsa fără semnal la mobil. La fel, o jucărie cu telecomandă

Telefoanele fixe fără fir, jucăriile cu telecomandă sau dispozitivele de supraveghere pentru bebeluși vă pot lăsa fără semnal la... telefonul mobil. De aceea, trebuie să vă uitați dacă acestea corespund normelor europene. Dacă nu, ar fi indicat să le scoateți din uz.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Telefonul fără fir din casă vă poate lăsa fără semnal la mobil. La fel, o jucărie cu telecomandă

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Error, no Ad ID set! Check your syntax!
Top