Stirile din ziua: 13 mai 2018

Daisy, un ghid mai altfel. O fată de 17 ani, nevăzătoare, are cel mai bun prieten din lume

Daisy, un ghid mai altfel. O fată de 17 ani, nevăzătoare, are cel mai bun prieten din lume

Daisy nu este orice câine. Este un câine ghid care ajută nevăzătorii să… vadă. De șase luni, este cetățean al Timișoarei cu acte în regulă și o ajută pe Daria, prietena ei de 17 ani, să ajungă unde dorește și o scoate din încurcături.

Șantierele din Iosefin se deschid, dar nu se știe când. Robu: E problema firmelor

Cele două șantiere de la podurile Dragalina și Eroilor vor începe la o dată care, în acest moment, nu este cunoscută. Ordinele de începere a lucrărilor sunt date de 3 săptămâni. Podul Eroilor ar urma să fie închis de tot, iar Podul Dragalina, în prima fază, doar pe jumătate.

Orchestra Filarmonicii Banatul, certată în văzul lumii de primarul Robu. După un concert… inexistent din Piața Unirii!

Scene ireale, sâmbătă seară, în Piața Unirii, unde muzicienii de la Filarmonica Banatul au fost certați, în văzul turiștilor și al timișorenilor ieșiți la promenadă, de primarul Nicolae Robu. Oamenii refuzaseră să urce pe scenă, după ce au văzut că apar într-un concert inexistent. Acum i-au trimis o scrisoare deschisă edilului șef, prin care îl invită să medieze conflictul cu Ioan Gârboni.

sosea centura

Adio șantier în 2018! Centura de Sud, la a patra amânare în instanță

Procesul în care se judecă, la Tribunalul București, contestația la licitația pentru Centura de Sud a Timișoarei a fost amânat din nou. Dacă totul merge bine, la finele săptămânii viitoare am putea avea totuși o sentință, care însă nu va fi definitivă. Șantierul nu va începe în acest an.

Procedură de expropriere a imobilelor proprietate privată în comuna Giroc

Potrivit Hotărârii Consiliului Local Giroc nr. 4/31.01.2018, s-a aprobat declanşarea procedurii de expropriere a imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes local „REALIZARE INFRASTRUCTURA RUTIERA DE INTERES LOCAL IN COMUNA GIROC, JUDETUL TIMIS” Lista imobilelor propuse spre expropriere, planul cu amplasamentul lucrării şi ofertele de despăgubire pentru

Top