Stirile din ziua: 23 mai 2018

Ultimul meci din campionat pentru handbaliști?

Ultimul meci din campionat pentru handbaliști?

După eşecul de acasă la un gol, SCM Poli Timişoara încearcă joi, la malul mării să întoarcă soarta disputei. Handbaliștii violeţi sunt deja la Constanța pentru meciul al doilea de clasament cu AHC Dobrogea Sud, programat. Duelul celor două echipe decide cine ocupă locul 5 la finalul acestui sezon intern.

Nou regal hipic la Herneacova

Deja cunoscutul Domeniu Herneacova găzduieşte în perioada 24 – 27 mai, respective între 31 mai și 3 iunie un nou concurs de sărituri peste obstacole, cu participare internaţională. Până acum au fost înscrişi peste 200 de cai din ţări precum Serbia, Bulgaria, Ungaria şi evident România. În cele opt zile de competiţie vor avea loc

Vreți să pedalați pe bicicletele VeloTm? Verificați-le bine, unele se pot rupe sub voi!

Mare grijă când luați o bicicletă din rastelele sistemului VeloTM. S-ar putea să rămâneți fără frâne sau, și mai rău, să se rupă vehiculul sub voi! I s-a întâmplat unui tânăr din Timișoara care și-a postat pe Facebook pățania. Culmea este că bicicleta fusese verificată acum câteva zile!

Strada Popa Șapca se pregătește de inaugurarea oficială. Teoretic, nu se știe când va fi / VIDEO

Una dintre restricțiile care au dat peste cap traficul în Timișoara va fi ridicată săptămâna viitoare, într-o zi încă neprecizată. Este vorba despre cea de pe strada Popa Șapcă, unde se va încheia, în sfârșit, șantierul. Mai sunt de făcut doar mici operațiuni.

plen

Primăria Timișoara, acuzată de opacitate. Robu: Nu citește nimeni proiecte ținute 30 de zile pe site

Primăria Timișoara nu este deloc transparentă. Proiectele supuse votului CL sunt publicate târziu și incomplet, iar asta este o practică obișnuită. Este ceea ce susțin cinci timișoreni, care formează un „grup de lucru de monitorizare locală”. Primarul Nicolae Robu spune că nu se poate ca proiectele să fie făcute publice cu 30 de zile înainte.

primaria timișoara

Primăria lui Robu a secretizat concursul Romaniței Jumanca. Cine i-a pus pile fruntașei PSD la primar

În Primăria Timișoara condusă de liberalul Nicolae Robu s-a instituit omerta în jurul unui concurs cu dedicație. Este vorba de cel în care președintele Organizației de Femei a PSD Timiș, Romanița Jumanca, s-a înscris pentru un post la Direcția de Mediu, o etapă a drumului spre scaunul de prefect. Ultracorectul Robu și-a dat acordul la acest blat, la intervenția a două personaje: fostul PSD-ist Radu Țoancă și liberala Liliana Oneț.

întreruperi

Întreruperi de curent

E-Distribuție a programat miercuri, 23 mai, întreruperi de energie electrică astfel: Timisoara – str. Crizantemelor, Vasile Lupu, Gh. Șincai, Vulturilor, J. Preyer (p), Vasile Lupu, Căpitan Damșescu, A. Mickievicz, Radu de la Afumați, Grigore Ureche, Banul Severinului, A. D. Xenopol, Casian Munteanu, Nekrasov, Cireșului, C. A. Rosetti, Comoarei, Banul Udrea, Sacului, Mărginenilor, Liman, Pastorilor, Spl.

Top